APERITIV PICANT, CU BRANZA TOFU SI LEGUME

aprilie 6, 2016 | CATEGORIA Aperitive

aperitiv picant, cu branza tofu si legume

O asezonare clasica, cu branza vegetala insa, hranitoare si cu gust marcant.

INGREDIENTE (pentru 5 portii):

– o cutie branza tofu in saramura, cu ardei (am folosit de la Inedit)

– un morcov mare

– un castravete cornison

– o gulie

– un praf din rasnita amestec iute (piper negru 30%, sare 25%,chili, coriandru, mustar alb, usturoi 6%, extract de ardei) de la Kamis /portie

PREPARARE:

Se spala bine morcovul, catravetele si gulia, morcovul se curata si se taie rondele, castravetele se feliaza cu tot cu coaja, pentru a pastra cat mai multi nutrienti, iar gulia se curata partial, apoi se taie dupa preferinta. Branza tofu se scoate din saramura si se feliaza grosier.

branza tofu, morcov, castravete, gulie, pentru aperitiv picant

Se monteaza apoi pe bete pentru frigarui ansamble, alternanad toate ingredientele, iar la final, se pudreaza cu amestecul iute din rasnita.

aperitiv picant, cu branza tofu si legume

Recomanda prietenilor pin it! share on facebook

Comentarii

ADAUGA UN COMENTARIU

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *