APERITIV FESTIV RAW VEGAN, PE FRUNZE DE ANDIVE, CU OREGANO

ianuarie 2, 2019 | CATEGORIA Aperitive

aperitiv festiv raw vegan, pe frunze de andive, cu oregano

Un aperitiv bogat in grasimi sanatoase, cu gust senzational, pentru mese elegante si rationate nutritive.

INGREDIENTE:

– o andiva

– un dovlecel (marisor)

– 10-12 nuci

– tulpinite  de oregano verde, dupa gust

Pentru dressing:

– ½ lingurita de boia de ardei dulce

– ½ lingurita de piper negru macinat

– o lingura de ulei de masline extravirgin, bio

– o lamaie

– sare neiodata, dupa gust

 

PREPARARE:

Se spala bine dovlecelul si andiva. Dovlecelul se feliaza pe lungime si se toaca cubulete, iar andivei  ise indeparteaza cotorul si i se desfac  frunzele. Se desfac  nucile si  miezul se farama grosier. Se pregatesc ingredientele pentru dressing.

ingrediente pentru aperitiv festiv raw vegan, pe frunze de andive, cu oregano

Intr-un bol mic se aduna sucul lamaiei, uleiul, boiaua si piperul negru, se amesteca bine, apoi se potriveste dressingul de sare. Cubuletele de dovlecel si miezul nucilor se asezoneaza cu dressingul, apoi se aseaza pe frunzele de andive si se garnisc cu tulpinitele proaspete  de oregano.

aperitiv festiv raw vegan, pe frunze de andive, cu oregano

Recomanda prietenilor pin it! share on facebook

Comentarii

ADAUGA UN COMENTARIU

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *