APERITIV FESTIV RAW VEGAN, PE FRUNZE DE ANDIVE, CU MARAR

iunie 1, 2018 | CATEGORIA Aperitive

aperitiv festiv raw vegan, pe frunze de andive

Un preparat crud, rafinat ca gust, prin tenta usor amaruie a frunzelor de andive, usor de digerat si bogat in antioxidanti.

INGREDIENTE:

– un morcov

– o felie de gulie

– ½ ardei capia

– 2 andive mini

– ½ lamaie

– 4 fire de marar verde

– o lingurita ulei de masline extravirgin

– ¼ lingurita de piper negru macinat

– sare de ocana, dupa gust

 

PREPARARE:

Se spala bine morcovul, felia de ardei si de gulie, cat si andivele. Se curata morcovul si se razuie fin, se curata gulia si se razuie grosier, iar ardeiul se toaca marunt.

ingrediente pentru aperitiv festiv raw vegan, pe frunze de andive

Se aduna toate acestea intr-un bol, apoi se adauga piperul negru si uleiul de masline, sucul lamaiei, cat si firele de marar bine spalate si tocate. Se amesteca toate si se potrivesc de sare. Andivele se desfac in frunze, care se umplu cu compozitia rezultata si se plaseaza pe un platou garnisit cu marar verde si frunze de gulie.

aperitiv festiv raw vegan, pe frunze de andive

 

Recomanda prietenilor pin it! share on facebook

Comentarii

ADAUGA UN COMENTARIU

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *