APERITIV FESTIV RAW VEGAN CU ZUCCHINI SI AVOCADO

decembrie 13, 2017 | CATEGORIA Aperitive

sos de avocado si alte ingrediente pentru aperitiv festiv, raw vegan

O reteta crud vegetariana, care preparata si consumata in perioada sarbatorilor, ajuta organismul in procesul de digestie si-l hraneste fara pericolul acumularii unui surplus caloric.

INGREDIENTE:

– un zucchini

– 2 ardei grasi mari (unul rosu si altul galben, pentru diversitate coloristica)

– ½ legatura de patrunjel verde

– ienibahar macinat grosier, dupa gust (optional)

Pentru sosul de avocado:

– un avocado

– 2-3 cm radacina de hrean

– 2 linguri de drojdie inactiva

– sucul unei lamai

– 175 ml apa de izvor

– sare neiodata, dupa gust

 

PREPARARE:

Se prepara un sos de avocado, dupa reteta. Se spala zucchini, ardeii si patrunjelul, apoi se razuie grosier zucchini, cu tot cu coaja, iar ardeii, curatati de samburi, se taie cubulete.

sos de avocado si alte ingrediente pentru aperitiv festiv, raw vegan

In paharele pentru servit se alterneaza straturi de zucchini, ardei si sos de avocado, apoi se garnisesc cu frunze de patrunjel verde.

sos de avocado si alte ingrediente pentru aperitiv festiv, raw vegan

Pentru iubitorii de picanterii se poate asezona cu ienibahar macinat grosier.

aperitiv festiv raw vegan cu zucchini si avocado , asezonat cu ienibahar macinat

 

Recomanda prietenilor pin it! share on facebook

Comentarii

ADAUGA UN COMENTARIU

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *