Un aperitiv consistent in proteine, atins de savoarea si de nutrientii mustarului conservat sanatos, cu condimente si plante aromatice.
INGREDIENTE (pentru o portie):
– 150 gr branza cu trufe, maturata minim 2 luni (am folosit TOMA AL TARTUFO, produs Deluxe, comercializat prin LIDL)
– 2 frunze de morcovi
Pentru sos:
– 250 gr iaurt (3,5% grasime)
– 50 gr mustar (am folosit de la Kamis, care are in compozitie mustar cu boabe intregi, glucoza, fructoza, otet de mere, condimente, plante aromatice, curcuma, rasina de guar, rasina de xantan, sare)
– 4 frunze de morcov
PREPARARE:
Se pregateste sosul picant de iaurt, din ingredientele prezentate, dupa reteta, iar branza cu trufe se razuieste grosier.
Recipientele pentru servit se garnisesc cu frunze de morcovi, apoi se adauga la baza sos de iaurt, peste care se adauga branza cu rufe razuita, iar deasupra, cate o lingura de sos.