APA ENZIMATICA SI PROBIOTICA, CU VISINE, MENTA SI CAPRIFOI (MANA MAICII DOMNULUI)

iunie 15, 2016 | CATEGORIA Bauturi

apa enzimatica si probiotica cu visine, menta si caprifoi (mana Maicii Domnnului), portie

O licoare nu doar pentru a potoli setea, ci si pentru a imbogati organismul cu enzime valoroase, cu probiotice si cu miresme delicate.

INGREDIENTE:

–       2 crengi cu visine si frunze

–       inflorescentele a 3 crengute de caprifoi (mana Maicii Domnului)

–       3 tulpinite de menta cu frunze

–       3 l apa de izvor

 

PREPARARE:

Se curata inflorescentele de caprifoi (mana Maicii Domnului), unele dintre visine se desprind de pe crengute si codite, altele se folosesc cu tot cu codite si Frunze.

visine, menta si caprifoi (mana Maicii Domnnului), pentru apa enzimatica si probiotica

Se spala bine toate acestea, iar visinele si frunzele de menta se strivesc usor, pentru a infuza mai repede. Se plaseaza intr-un borcan, in apa.

visine, menta si caprifoi (mana Maicii Domnnului), in apa, pentru apa enzimatica si probiotica

Se lasa la temperatura camerei minim 12 ore, timp in care florile, fructele si frunzele isi revarsa proprietatile benefice, imbogatind apa de izvor.

 apa enzimatica si probiotica cu visine, menta si caprifoi (mana Maicii Domnnului)

Se consuma lent,  savurand fiecare inghititura.

 apa enzimatica si probiotica cu visine, menta si caprifoi (mana Maicii Domnnului), portie

 

Recomanda prietenilor pin it! share on facebook

Comentarii

ADAUGA UN COMENTARIU

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *