ANANAS LA GRATAR, CU ROZMARIN SI MIERE CU GHIMBIR

aprilie 22, 2017 | CATEGORIA Aperitive

ananas la gratar, cu rozmarin si miere cu ghimbir

O reteta prin care ananasul capata o aroma distincta si chiar daca isi dezactiveaza o parte din enzime, este mai putin acid pentru organism.

INGREDIENTE (pentru o portie):

– 2 felii de ananans proaspat

– o lingura de miere de salcam cu ghimbir

– 3 frunze de rozmarin

– un varf de crenguta de rozmarin, pentru garnisit

PREPARARE:

Se curata feliile de ananas, apoi se plaseaza pe gratarul foarte bine incins.

felii proaspete de ananas, pe gratar

Se lasa cate 2 minute pe fiecare parte, apoi, dupa racire, se asezoneaza cu mierea cu ghimbir si cu frunzele de rozmarin, bine spalate si tocate fin. Se garnisesc cu varful de crenguta de rozmarin.

ananas la gratar, cu rozmarin si miere cu ghimbir

Recomanda prietenilor pin it! share on facebook

Comentarii

ADAUGA UN COMENTARIU

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *