VARZA FIARTA, CU LEGUME SI MIRODENII

septembrie 21, 2012 | CATEGORIA Garnituri

varza fiarta, cu legume si mirodenii

Este un mod de a pregati varza rapid si prin care isi pastreaza nutrientii nealterati.

INGREDIENTE:

– 2 verze mici

– 4 ardei grasi

– 5 rosii

– 2 ramurele de cimbru

– 2 foi de dafin

– o jumatate de lamaie

– sare si piper, dupa gust

– ulei

 

PREPARARE:

Varza se curata, se spala si se toaca grosier, ardeii si rosiile, de asemenea se taie bucati mai mari. Se aseaza in cratita un start de varza, apoi unul subtire de rosii si unul de ardei, putina sare,  apoi se repeta asezarea straturilor.

varza cu ceapa si ardei, tocate

Se acopera totul cu apa si se lasa sa fiarba la foc mediu.Se adauga cimbrul, foile de dafin, jumatatea de lamaie si se potriveste de sare si de piper.

varza  fiarta cu ardei, ceapa, cimbru, foi de dafin si lamaie

Se mai lasa la foc mic, pana cand toate sunt fierte si aromele s-au intrepatruns. Poate constitui un meniu dietetic, vegetarian sau o garnitura excelenta pentru carnuri.

varza fiarta, cu legume si mirodenii

Recomanda prietenilor pin it! share on facebook

Comentarii

ADAUGA UN COMENTARIU

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *