SUFLEU DE CIUPERCI PLEUROTUS, CU CAS DEGRESAT

mai 22, 2014 | CATEGORIA Ovo-lacto-vegetariene

sufleu de ciuperci, cu cas degresat

O reteta consistenta, cu ciuperci carnoase, oua ecologice si cas de vaca degresat, usor picanta si aromata cu marar proaspat.

INGREDIENTE:

–          500 gr ciuperci pleurotus

–          5 oua

–          o ceapa

–          un ardei gras (am folosit conservat, cu sare)

–          5 linguri de ulei de rapida, presat la rece

–          140 gr cas degresat, de vaca

–          ½ lingurita de piper negru, macinat

–          ½ legatura marar verde

–          sare neiodata, dupa gust

PREPARARE:

Se curata si se spala ciupercile, se toaca grosier, apoi li se adauga ceapa si ardeiul, curatate, spalate si tocate marunt.

sufleu-ciuperci-casdegresat1ok

Se adauga un pahar de apa si se fierb acoperit, la foc mic, pana se patrund si scade sucul format. Se intrerupe fierberea si li se adauga galbenusurile oualor, batute, casul degresat de vaca, ras fin, mararul spalat si tocat marunt, piperul, uleiul de rapita si sarea.

ciuperci pleurotus, ceapa si ardei, oua, sare, piper, cas degresat si marar, pentru sufleu

Se amesteca pentru omogenizare si intrepatrunderea aromelor, apoi se adauga albusurile batute spuma. Se tapeteaza un vas termoizolant cu hartie de copt, peste care se plaseaza compozitia.

sufleu-ciuperci-casdegresat3ok

Se introduce vasul in cuptorul incins, se lasa 3 minute, apoi se scade temperatura la moderat si se lasa pana se coace si se rumeneste sufleul.

sufleu-ciuperci-casdegresat4ok

Dupa racire, se poate portiona frumos.

sufleu-ciuperci-casdegresatok

 

Recomanda prietenilor pin it! share on facebook

Comentarii

ADAUGA UN COMENTARIU

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *