SALATA DIN PIEPT DE PUI, CU MUSTAR

septembrie 16, 2012 | CATEGORIA Aperitive

 

 IIsalata din piept de pui, cu rosii, ardei, ceapa, patrunjel si mustar 

Iata o salata consistenta, ce aduna gusturi stiute, intr-un alt aranjament.

 INGREDIENTE:

 – 500 gr piept de pui dezosat si depielitat

– 5 linguri de mustar clasic sau picant, dupa preferinta sau toleranta

– 1 kg de rosii

– 5 ardei grasi

– 4 cepe rosii

– 2 legaturi mici de patrunjel

– sare si ulei de masline, dupa gust

 

 PREPARARE:

     Pieptul de pui se spala, se portioneaza, se sareaza si se pregateste pe gratar, la foc mic,  pe ambele parti. Intre timp, se spala, se curata si se taie marunt rosiile, ardeii, ceapa. Patrunjelul se spala si se toaca marunt si se aseaza totul intr-un bol pentru salata. Cand bucatile din piept de pui sunt fripte suficient, se iau de pe gratar, se ung pe ambele parti cu mustar si se lasa cateva minute sa se patrunda cu aroma acestuia.

piept de pui fript, cu mustar

 Apoi se taie fasii subtiri, se adauga peste mixtura din bol, urmand sa se potriveasca de ulei si de sare. Se amesteca si se portioneaza. Se obtine o rapida bunatate.

salata din piept de pui, cu rosii, ardei, ceapa, patrunjel si mustar

Recomanda prietenilor pin it! share on facebook

Comentarii

ADAUGA UN COMENTARIU

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *