SALATA DE SFECLA ROSIE CRUDA

iunie 18, 2012 | CATEGORIA Aperitive

INGREDIENTE:

– 2 sfecle rosii mici

– zeama de la o jumatate de lamaie mare

– ulei si sare dupa gust

– 9 catei de usturoi (dintre care unul, pentru ornat)

 

PREPARARE:

Se pregatesc ingredientele de baza pentru salata, iar sfecla se rade pa razatoarea mare.

sfecla cruda pentru slata

Se amesteca apoi cu uleiul, sarea si lamaia, se potriveste de gust si se adauga cateii de usturoi, rasi pe razatoarea mica. Se orneaza dupa imaginatie si se lasa un timp sa se patrunda gusturile ingredientelor, cam o jumatate de ora.

salata sfecla rosie cruda

Aceasta salata fiind bogata in vitamine si minerale, nealterate prin fierbere, se poate consuma ca atare sau ca garnitura.

Recomanda prietenilor pin it! share on facebook

Comentarii

ADAUGA UN COMENTARIU

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *