O salata pentru oricare moment al zilei, in care puteti combina ingredientele in orice proportie doriti, si pe care gustul de tarhon al otetului, o aromatizeaza intensa.
INGREDIENTE:
– branza de oaie
– castraveti
– ardei gras
– gogosar
– ceapa rosie
– ulei de masline
– otet din vin, aromatizat cu tarhon
– sare, optional
PREPARARE:
Ceapa, ardeiul si gogosarul se curate, se spala si se toaca, iar branza se taie cubulete, iar castravetele se spala si se taie rondele, cu tot cu coaja. Se aseaza pe platou succesiv, in straturi, apoi se toarna, dupa preferinta, uleiul si otetul, fara sa se amestece. In acest fel nu se strica aranjamentul, iar gusturile se combina variat. In cazul in care branza nu este suficinet de sarata, se mai poate presara putina sare. Se poate garnisi si cu frunze de tarhon din otetul aromatizat. Gustul este impecabil, iar combinarea ingredientelor asigura un aport esential de nutrienti.