PULPA DE PORC CU IAURT SI CARDAMON

iulie 9, 2013 | CATEGORIA Mancaruri cu carne

pulpa de porc cu ceapa, ardei, iaurt cu curry si cardamon, rosii, sare si frunze de coriandru

O reteta cu  aromele bucatariei indiene, pregatita sanatos, pentru o buna digestie, inmiresmata si savuroasa.

INGREDIENTE:

–          750 gr pulpa de porc degresata

–          2 cepe mari

–          un ardei gras

–          2 rosii

–          400 gr iaurt

–          ½ lingurita de cardamon macinat

–          ½ lingurita de curry

–          frunze de coriandru, bio, dupa gust

–          sare, dupa gust

PREPARARE:

Pulpa de porc se spala bine, se portioneaza si se aseaza intr-un vas termoizolant. Ceapa si ardeiul se spala, ceapa se taie rondele, iar ardeiul fasii subtiri, urmand ca aceste legume sa se intercaleze printre feliile de pulpa de porc.

pulpa de porc, ceapa, ardei

Se adauga apa cat sa acopere intreg ansamblul, se introduce la cuptor si se asteapta sa fiarba la foc mic. Intre timp se spala rosiile, se taie felii si se pregateste iaurtul cu curry si cardamom.

iaurt cu curry si cardamon

Se amesteca iaurtul cu  mirodeniile si  cand carnea este patrunsa si sosul scade, se adauga jumatate din cantitatea de iaurt cu mirodeniile, rosiile taiete, crude si se potriveste totul de sare.

pulpa de porc cu ceapa, ardei, iaurt cu curry si cardamon, rosii, sare

Se portioneaza, se mai adauga la fiecare portie, dupa preferinta, iaurt cu mirodenii si frunze de coriandru.

de porc cu ceapa, ardei, iaurt cu curry si cardamon, rosii, sare si frunze de coriandru,detaliu

 

Recomanda prietenilor pin it! share on facebook

Comentarii

ADAUGA UN COMENTARIU

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *