PASTRAMA PORC CU SOS MAIONEZA SI TARHON

mai 9, 2012 | CATEGORIA Mancaruri cu carne

INGREDIENTE

  • 3 bucati pastrama de porc, cca 600 gr
  • 1 galbenus de ou
  • 250 ml ulei
  • 2 lingurite de tarhon in otet, tocat

PREPARARE

Este o reteta rapida, avand in vedere ca pastarma fiind procurata gata pregatita nu necesita preparare.

pastrama de porc cu maioneza

Se portioneaza, se cresteaza si se aseaza pe gratar, la foc mic, sa se patrunda bine. Intre timp, preparam o maioneza dintr-un galbenus de ou, rapid, la mixer, turnand in fir subtire, dar continuu, uleiul. Cand aceasta este gata, o amestecam cu tarhonul in otet taiat marunt, nestors, obtinand astfel un sos maioneza, bogat in proteine si cu un gust aparte. Asezam pastrama pe platou, ii alaturam o lingura de sos si garnisim cu frunze de tarhon. Obtinem un meniu elegant si satios care va fi deliciul musafirilor anunatati in ultima clipa.

pastarma de porc cu maioneza

 

Recomanda prietenilor pin it! share on facebook

Comentarii

ADAUGA UN COMENTARIU

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *