MUST ROZE, CU SCORTISOARA

septembrie 25, 2012 | CATEGORIA Bauturi

must roze, cu scortisoara

Un deliciu de culoare, miresme si nutrienti

INGREDIENTE:

– struguri albi, rosii si negri

– scortisoara

 

PREPARARE:

Strugurii trebuie sa fie proaspat culesi, pentru a nu exista pericolul fermentarii. Ciorchinii de struguri se spala, se lasa la scurs, apoi se desprind boabele de pe ei si se storc.

 

struguri albi, rosii si negri, la stors

struguri albi, rosii si negri, storsi

Se lasa apoi intr-un vas acoperit, la temperatura camerei, doar cateva ore.

must pregatit de stors

Apoi se strecoara, obtinandu-se mustul tulbure, dulce si plin de nutrienti.

must roze

Aromat cu scortisoara, rezulta o bautura cu o culoare si aroma intense.

must roze, cu scortisoara

Recomanda prietenilor pin it! share on facebook

Comentarii

ADAUGA UN COMENTARIU

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *