MAZARE CU PULPA DE VITEL

august 21, 2012 | CATEGORIA Mancaruri cu carne

mazare, carne de vitel, ceapa, ardei, rosii

Un gust placut imprimat de carnea  tanara de vitel si mazarea fina, proaspata.

INGREDIENTE:

– 550 gr pulpa de vitel

– 1 kg de mazare

– 2 cepe

– 2 ardei

– 4 rosii

– o legatura de marar

PREPARARE:

Pulpa de vitel se taie bucati mici, sa poata fierbe cat mai repede, si se pune la fiert, cand apa da in clocot. Se adauga un praf de sare sa se poata spumui usor si apoi se lasa sa fiarba la foc mic.

carne vitel

Intre timp se pregateste mazarea, se curata de impuritati si se spala in mai multe ape. Cand carnea este aproape fiarta, se adauga  ceapa tocata.

carne de vitel si ceapa

Se adauga apoi mazarea si ardeiul tocat.

carne vitel cu mazare, ceapa si ardei

Cand toate sunt fierte, se adauga rosiile taiate marunt, se lasa sa dea intr-un clocot, apoi se adauga si mararul tocat. Se potriveste totul de sare, se intrerupe fierberea si dupa ce temperatura mai scade, se poate adauga ulei.

mazare, carne de vitel, ceapa, ardei, rosii

Recomanda prietenilor pin it! share on facebook

Comentarii

ADAUGA UN COMENTARIU

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *