FULGI DE SECARA CU SIROP DE AGAVE

noiembrie 15, 2012 | CATEGORIA Dulciuri

fulgi de secara cu sirop de agave, apa minerala si lapte de cocos, inmuiati

Un desert bio, un condens de nutrienti intr-o portie mica, delicata, iata un dulce inofensiv.

INGREDIENTE (pentru o portie ) :

– 2 linguri fulgi de secara, bio

– 3 linguri sirop de agave, bio

– 2 linguri apa minerala carbogazeificata

– 1 lingura lapte de cocos

 

PREPARARE:

Siropul de agave se adauga peste fulgii de secara si se lasa 10 minute, amestecand din cand in cand, sa se umecteze toti fulgii.

fulgi de secara cu sirop de agave

Se adauga apoi apa  minerala, se amesteca si se asteapta 15 minute, pentru ca fulgii sa se inmoaie.

fulgi de secara cu sirop de agave si apa minerala

Se adauga si laptele de cocos, se amesteca, se mai asteapta sa se inmoaie fulgii de secara si sa-si sporeasca astfel volumul.

fulgi de secara cu sirop de agave, apa minerala si lapte de cocos

Pentru cine prefera un desert mai crocant, se poate consuma, pentru cine doreste unul mai cremos, mai asteapta putin. Merita, deoarece se obtine un deliciu.

fulgi de secara cu sirop de agave, apa minerala si lapte de cocos, inmuiati

Recomanda prietenilor pin it! share on facebook

Comentarii

ADAUGA UN COMENTARIU

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *