FULGI DE GRAU CU SIROP DE ARTAR

noiembrie 23, 2012 | CATEGORIA Dulciuri

fulgi de grau, ulei de nuca de cocos, sirop de artar si vin alb

Un desert sanatos, cu ingrediente hraniroare, complexe, un dulce alint.

INGREDIENTE:

– 5 linguri fulgi de grau

– 3  lingurite sirop de artar

– 2 lingurite ulei de nuca de cocos

– 2 linguri de vin alb

 

PREPARARE:

Fulgii de grau se amesteca cu uleiul din nuca de cocos, care se farama daca este solidificat (din frigider), se adauga apoi siropul de artar. Se amesteca bine, pentru ca fiecare fulg sa ia contact cu celelalte 2 ingrediente.

fulgi de grau, ulei de nuca de cocos, sirop de artar

Se adauga apoi vinul, se amesteca din nou, apoi se lasa la inmuiat, dupa dorinta. Se poate consuma chiar imediat, pentru cine doreste un deset crocant.

fulgi de grau, ulei de nuca de cocos, sirop de artar si vin alb

Recomanda prietenilor pin it! share on facebook

Comentarii

ADAUGA UN COMENTARIU

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *