DE CE COENZIMA Q 10 DE LA PHARMA NORD ?

October 7, 2019

Denumita si vitamina tineretii, coenzima Q10 este catalizator al metabolismului, deoarece in prezenta enzimelor, participa in toate reactiile chimice din organism, cu rezultat remarcabil in reducerea procesului de imbatranire, prin:
– cresterea nivelului energetic (rol esential in sinteza ATP, proces de conversie a energiei brute in adenozin trifosfat)
– stimulare imunitara
– blocarea actiunii radicalilor liberi care degenereaza celula (efect antioxidant).
Coenzima Q 10 este sintetizata in organism dintr-un aminoacid neesential (tirozina) prin proces complex de biosinteza ce necesita 8 vitamine.   Este liposolubila, deci mai bine absorbita de organism in prezenta grasimilor sanatoase.
Este prezenta in organism in cantitate suficienta, pana la aproximativ 30 de ani, in functie de calitatea vietii fiecarui individ, mai cu seama in celulele energointensive ale inimii, apoi ea scade progresiv cu inaintarea in varsta, devenind necesar aportul sau din suplimente nutritive.
Este esentiala pentru buna functionare a tuturor organelor, fiindu-i necesara prezenta, in mod primordial, in inima, ficat si creier. Insuficienta cardiaca este proportionala cu deficitul de coenzima Q10. Studiile modern sustin urmatoarea afirmatie: cu cat mentinem proportia corecta de Q 10 in organism odata cu trecerea timpului, inima este mentinuta sanatoasa si tanara.
Ca nutritionist si terapeut de medicina complementara si alternativa, va recomand:
– o dieta bogata in vitamine si minerale din fructe si legume crude, nealterate prin procese de incalzire excesiva, precum si branza maturata care pastreaza enzime. Conform studilor de specialitate, in vegetale, procente crescute de coenzima Q10 exista in: uleiuri vegetale presate la rece (soia, masline, rapita), alune, nuci, seminte de susan, patrunjel, broccoli, avocado, struguri.
– supliment alimentar, coenzima Q 10 de la Pharma Nord.

DE CE Q10 PHARMA NORD ?
Intrucat aceste produse, de peste 20 de ani, sunt printre cele mai bine vandute branduri producatoare de coenzima Q10 la nivel international datorita biodisponibilitatii ridicate, documentata si demonstrata stiintific, in peste 90 de studii. Aceasta biodisponibilitate este specificata in titulatura produselor, prin prefixul Bio.

SUPER BIO QUINONA Q10
Produs oficial de referinta cu coenzima Q10 – 30 mg

SUPER BIO QUINONA Q10
si

BIO ACTIVE Q10
Produsul original documentat in studiul Q-Symbio – 100 mg

BIO ACTIVE Q10

Fabricate in Danemarca, sub control farmaceutic, aceste produse contin Coenzima Q10 pura, sub forma de ubiquinona, identica cu coenzima Q10 produsa de corpul uman. Aceasta este dizolvata in amestec unic de ulei vegetal ce provine de la ferme sustenabile, din surse nepoluate, si portionata in capsule protejate de actiunea luminii pentru a preveni deteriorarea sau distrugerea ingredientelor active continute.

Coenzima Q 10 de la Pharma Nord este eficace pentru consumatori, determinand specialistii sa considere BioActive Q10 Gold produs oficial de referinta al ICQA (Asociatiei Internationale pentru Studiul Coenzimei Q10).

Recomanda prietenilor pin it! share on facebook

Comentarii

ADAUGA UN COMENTARIU

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Aboneaza-te la newsletter pentru a primi retete si articole direct pe adresa ta de e-mail.

Evenimente Recente