CREMA DE MURE

august 19, 2012 | CATEGORIA Dulciuri

      Un mod placut si elegant de a consuma murea proaspat culeasa, usor acrisoara, dar totodata si pe cea conservata, cand ni se face dor, in plina iarna, de mure.

 

INGREDIENTE:

– 300 gr mure proaspata/sau congelata

– 400 gr lapte de nuca de cocos

– 1-2 linguri de miere de albine

PREPARARE:

 

Murea se curata de impuriati si se spala sub jet de apa. Laptele din nuca de cocos se gaseste gata pregatit, conservat, in supermarket-uri. Este cremos si se potriveste cu aroma fructelelor de padure, putin acrisoare, in special cu murea.

mure si lapte din nuca de cocos

Murea se stoarce sau se paseaza pur si simplu cu o furculita, se amesteca cu lapele din nuca de cocos, se adauga mierea de albine si se consuma ca atare. Se poate pastra 2 zile la frigider. Amestecul este hranitor, gustos si aratos.

crema de mure cu lape din nuca de cocos si miere de albine

Recomanda prietenilor pin it! share on facebook

Comentarii

ADAUGA UN COMENTARIU

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *