CONȘTIINȚA, UNDĂ SCALARĂ

iunie 24, 2019

Am avut placuta onoare de a participa si la cea de a 4- a editie a CONGRESULUI UNIUNII PRACTICIENILOR DE MEDICINA COMPLEMENTARA SI ALTERNATIVA, desfasurat in datele 8 si 9 iunie, in Bucuresti, la hotel Golden Tulip. Multumesc mult organizatorilor cat si participantilor, in special celor ce au expus prezentari referitoare la terapii de ultima ora, din domeniul medicinei complementare si alternative si care au fost rasplatiti cel putin cu ropote de aplauze.

Mirela Tomescu-Constiinta-unda scalara-CongresUPMCA2019

Redau expunerea mea, referitoare la constiinta, ca unda scalara, subiect ce m-a preocupat in ultimul timp si pentru care am citit foarte multe materiale de actualitate:

„Noi cei de aici, am ințeles ce semnifică pentru viață rezonarea cu Universul. Ne-am apropiat de terapiile complementare și alternative, din dragoste pentru natură, pentru apartenența la natură, pentru cât de binefacatoare este pentru ființele ce i se dăruiesc.
Noi cei de aici suntem cei care asistăm cu bucurie în suflet la tot mai multe argumentări științifice care certifică ceea ce cu mii de ani în urmă, izvoare scrise sau nescrise au transmis urmașilor calea spre cunoașterea acestei sofisticate mașinării umane construite dupa chipul și asemnarea lui Dumnezeu, adică cea care poate atinge perfecțiunea. Tot aceste izvoare ne arată cum putem accede la tot ceea cu ce Creatorul ne-a înzestrat.
În dex, conștiința este enunțată ca fiind :”1. Forma cea mai înaltă, proprie omului, de reflectare a realității obiective, produs al materiei superior organizate – creierul uman – și al vieții sociale. ♦ Ansamblu de procese psihice variate, complexe, cuprinzând senzații, percepții, reprezentări, noțiuni, judecăți, raționamente, inclusiv procese afective și voliționale. 2. Faptul de a-și da seama; înțelegere. 3. (În opoziție cu existența, materia) Gândire, spirit.”
Conștiința poate fi definită ca fiind cea mai înaltă formă prin care îți poti simți toate înzestrările dobândite prin naștere, să poți transcede limitele tale individuale. În dex, a transcede este definit cu următoarele înțelesuri :”1. a depăși un anumit nivel, stadiu, a trece dincolo de… 2. (fil.) a depăși limita cunoașterii experimentale, a realității perceptibile.”
Când începi să depășești limitele naturii individuale și începi să experimentezi universalitatea a cine ești, înseamnă că percepi viața așa cum este. Sadhguru, guru modern al lumii contemporane, afirmă: ”Ce expiri tu, copacii inspiră, ce expiră ei, inspiri tu . Individulitatea ta, sau ceea ce tu crezi că e atât de distinct separat de tine, e o mare minciună pe care numai oamenii o cred, copacii nu. Pe măsura ce respiri tranzacția are loc între tine și cei din jurul tău, cu tot ce e în Univers, în diferite moduri, în mult mai multe decât putem ințelege. Dacă tranzacțiile sunt simțite, atunci viața este simtită. “
Cel ce-și poate atinge această conștiință poate comunica cu alte conștiințe, prin unde.
Astfel cercetători în domeniul neurologiei, ai fizicii cuantice, demonstrează cu argumente solide ceea ce unii practicieni de tehnici orientale relevă cu propriul trup, desființând tot mai multe bariere și promovând, în tot mai multe culture, conștiința de sine și cum trebuie să o accesăm.
Cu toate că mașinăriile au reușit performanțe tehnice ce întrec îndemânarea unui om obișnuit, conștientizarea posibilităților performante umane rămâne un țel de atins pentru omul modern. 95 % din faptele și gândurile noastre sunt inconștiente, bazate pe aprofundarea din copilărie când creierul era în starea teta (hipnotică) și tot ce observi de la părinți, familie și societate, intră în sistemul tău de programare, constituind credințele de bază, rutina. Doar 5 % rămâne procentul estimat pentru acțiunile conștiente. Trebuie mereu să ne anulăm orice îndoială și temere și să încercăm programe noi, ca noi obiceiuri, să ni le repetăm în timp, până funcționează, întrucât orice este realizabil, dacă rămâi în prezent, conștient la ce se întamplă, conștientizându-ți toate reacțiile automate. Pentru că funcționarea organismului și schimbul de celule au fost făcute inițial în subconștient, dacă nu rămânem preocupați cu mintea conștientă la ce probleme și informații apar mereu, și dacă nu trăim doar cu vechiul subconștient, ci folosim mintea conștientă la formarea unui nou subconștient, prin care ne-am putea chiar simți interiorul. Avem echipamentul necesar pentru aceasta transformare. Totul în jurul nostru este energie, prezentă prin cele 5 elemente: pământ, apă, foc, aer și spatiu (eter). Această energie este percepută și apoi conștientizată prin toate cele 5 simțuri: văz, auz, miros, gust, pipăit. Aceste simțuri sunt porți senzoriale, adica terminale informaționale, cu funcția de traductori, care transformă multitudinea de stimuli de mediu (termici, mecanici, chimici, luminoși, sonori) într-un numitor comun și anume limbajul de comunicare intercelulară, reprezentat de pulsurile electromagnetice, care circulă prin axonii nervilor sub formă de semnale electrochimice până le neuronii care le procesează, interpretează, evaluează și stochează. Sadhguru, guru al lumii contemporane, face următoarea afirmație: “Conștiința depinde de cât de mult capturezi din exterior, în funcție de interiorul tău, în funcție de cum percepi mediul ce te înconjoară. De gradul de conștientizare depinde scopul și calitatea vieții.” S-a demonstrat științific de către cercetători de talie mondială (mentionez pe dl prof dr Bruce Lipton), că AND–ul se poate modifica în funcție de percepția pe care o avem asupra mediului înconjurător, percepție ce poate fi modelată benefic prin conștientizare. În fiecare dintre noi există 4 structuri: fizică, mentală, emoțională, energetică.
Conștiința este o inteligența dusă dincolo de structura fiziologică și psihologică. Trupurile sunt diferite, mințile sunt diferite dar viețile sunt comune, trăim în același Cosmos, Univers, din care capturăm fiecare câte ceva. Emoțiile și energiile, sunt în jurul nostru, atât cele generate de noi, căt și cele captate de la ceilalți. Cum ? Prin unde. Universul este format în totalitate din vibrații la nivel nuclear, atomic, molecular, mecanic, planetar, galactic. Conștiința este deasupra fizicului și a mentalului. Putem conștientiza, ce aducem in trup și în minte și cum ni le modelăm în folosul nostru.
Totul vibrează și interacționează prin vibrație, Universul este vibrație. Materia este forma potentială, inghețată sau staționară de existentă a energiei electromegnetice. Toate particulele elementare sunt și vibrații ondulatorii, sau unde (dualiasmul particulă-undă, materie-energie, localizat-delocalizat). Câmpul vibrațional stă la baza adevăratelor experiențe spirituale cât și a experiențelor științifice, același câmp pe care unii dintre înaintașii noștri, din toate culturile și religiile Pământului, le-au observant, fiind capabili să privească lăuntric, în adâncul ființei lor. Dintre oamenii de știință care au reușit să-și conștientizeze capacitățile de percepție enumăr: Pitagora, Kepler, Leonardo da Vinci, Tesla, Einstein. Aceste capacități sunt moștenite prin naștere de toate ființele doar că omul, ființa cea mai complexă, s-a depărtat de ele în vremurile contemporane. Există totuși astăzi figuri proeminente pe Terra, care demonstrează științific existența undelor vibraționale, care cer echilibru între lumea noastră interioară și exterioară. Trebuie conștientizată balanța permanentă între plus și minus, între masculinitate și feminitate, conștientizarea existenței fără lupta pentru deținerea superiorității, și conștientizarea existenței ca exponenți ai aceluiași Creator. La ora actuală, cu echipamentele de care dispune știința modernă, fizica experimentează și descoperă tot mai multe manifestări în câmpul cuantic. Astfel, sunt tot mai relevate undele scalare, denumite și unde Tesla, întrucât Nicola Tesla, a fost printre primii care le-a pus în evidență, experimental, ele fiind acele unde care descriu propagarea unei interacțiuni în eter. Inițial, ecuațiile lui Maxwell, care descriu fenomenele electromagnetice, din punct de vedere matematic, creând un model, erau scrise sub formă de cuaternioni. Aceștia au fost trecuți în forma vectorială, obținându-se și termini scalari, considerați fără valoare semnificativă din punct de vedere matematic, fiind astfel omiși. Din punct de vedere experimental însă, acești termeni sunt unde, omniprezente, care atestă fenomene potențiale, din care se generează câmpuri, în funcție de schimbarea de potențial. Orice formă materiala, vie sau inertă, prezintă un camp scalar, cu vibrații de energie scazută.

PROPRIETĂȚI ale undelor scalare:
1. Permează orice material (nu pot fi ecranate prin cușca Faraday sau alte obiecte)
2. Manifestă distanță foarte mare de acțiune (fără pierderea intensității, sau devin mai puternice la distanță, colectând energie pe parcurs)
3. Dețin viteză mare de propagare (unele experimente au evidențiat propagare instantanee, altele viteză mai mare decât c-viteza luminii)
4. Tipul de propagare este longitudinal.
5. Constituie substratul principal (prima cauză) a undelor electromagnetice (conform lui Tesla o undă electromagnetică este un efect al interacțiunii a 2 unde scalare perpendiculare)
6. Sunt prezente in natură, in formațiuni naturale: cristale, cărbune, gaze naturale, soare, apă, vânt, comunicații din regnul vegetal și animal.
7. Prezintă manifestare ezoterică, putând fi percepute, ca energie, de persoane cu abilități psi. Aceste manifestări s-au experimentat prin metodele fizicii, prin clarviziune și metode de detecție radiestezice .
Câmpul scalar creează organizare divină la nivel atomic.

Printre DOMENIILE DE APLICAȚIE ale acestor unde se pot enumera:
1. Comunicații la orice distanță, cu puteri foarte mici față de cele folosite în zilele noastre, intrucât această formă de energie acționează și la distanță. Orice undă, orice emanație scalara de formă, poate să se localizeze și în alte forme. Atât formele bidimensionale (desene, fotografii) cât și cele tridimensionale (precum obiectele sau persoanele) emit unde scalare de formă. Orice formă emite o undă sau captează alte unde. Originea lor este naturală, dar teoria prevede ca e posibil ca ele să se obțină și artificial, atât cele plane, cât și cele tridimensionale, cu ajutorul aparatelor radionice.
2. Transmisie de energie la distanță, fără pierderi semnificative
3. Medicina energetică
a) tehnologia Light-Life a lui Slim Spurling, ce utilizează dispozitive din sârme din metale bune conducătoare de energie vitală (cupru, aur, argint), ce incorporează noțiuni de geometrie sacră și lucrează în plan eteric (energetic), principiile de funcționare bazându-se pe utilizarea undelor scalare. Rezultatele se observă imediat și în coprul fizic.
b) Dispozitivele terapeutice ale lui Antoine Prioré sau Georges Lakhovsky bazate pe pulsații elecromagnetice, ce activează sitemul imunitar, reglează funcțiile corpului uman, culminând cu varianta românească, creația prof.dr.ing. Dan Olaru Mirahorian, cu denumirea de QI MAGEN STAR, etichetată în imaginea:

QI MAGEN STAR-generator

Acest aparat este proiectat să poată genera la cerere pulsurile terapeutice de care are nevoie fiecare solicitare, ducând până la vindecarea bolilor incurabile prin alte metode.
c) Sisteme energetice de vindecare: Reiki (sistem de terapie energetică în care nu se folosește energia personală a terapeutului, ci energia universală, QiGong (practica prin care se cultiva și balansează “qi” energia vieții), Taiji (în filozofia chineză, ultima sursă, sursa și uniunea celor două principale aspect ale Cosmosului: yang/activ și yin/pasiv), Ama Deus (sistem șamanic de vindecare energetică, utilizat de indienii Guaranii din Brazilia), Șamanism (suma de tradiții, credințe și practici printre care și de vindecare, bazat pe comunicarea cu entități și spirite), Rugăciunile creștine (ridicate către cer, în genunchi, cu mâinile împreunate, creând cu mintea și trupul un cămp energetic foarte puternic). Cercetările asupra practicanților acestor sisteme de vindecare au arătat că eficiența terapeutică a emisiei energetice a acestor practicanți se datorează apropierii de frecvențele radiației emise de undele cerebrale și de frecvențele limbajului folosit în comunicarea intracelulară. În ultimul deceniu s-au folosit toate formele modulate cunoscute de energie apropiindu-ne tot mai mult de eficacitatea terapeutică a limbajul unic, folosit în comunicarea intercelulară. Terapiile implică: energia electrică (electroterapiile, electroacupunctura), energia magnetică (magnetoterapia cu pulsuri magnetice) energia luminoasă (se acţionează asupra zonelor cutanate active cu raze laser de diferite lungimi de undă, ca şi în cromoterapie), energia termică (sunt folosite fascicule în infraroşu pulsatorii, modulate în amplitudine şi frecvenţă).

CONȘTIENTIZAREA, cum spune dl prof dr. Dan Mirahorian, “existenţei unei realităţii unice, care îmbracă diferite aparenţe (culori, gusturi, stări de conştiinţă) în funcţie de frecvenţă, stă la temelia înlocuirii remediilor chimice şi homeopatice prin generatoare ale frecvenţelor emise sau induse de acestea. Utilizarea terapeutică a impulsurilor electro-magnetice reprezintă un apogeu al terapiilor energetico-informaţionale şi a condus la o creştere fără precedent a eficienţei şi a influenţei terapeutice datorită folosirii limbajului intracelular.

d) Orgonoterapie, cristaloterapie
Orgonoterapia definește terapia energetică cu orgonit (combinație de material organic și anorganic: rășini, metale, cristale), care transformă energia negativă în energie pozitivă și generează continuu energia vieții, amplifică, în ființa care îl utilizează, procesele de transmutare și sublimare benefică a energiilor și purifică mediul la nivel subtil, energetic.
(Exemplu: Pandantiv scalar cuantic ORG 219, din cenușă vulcanică și turmalină, dispozitiv orgonic, generator de ioni negativi și protector împotriva radiațiilor electromagnetice și a energiilor negative)                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                             Cristaloterapia definește terapia cu ajutorul cristalelor naturale, prin proprietățile cărora se elimină blocajele ce provoacă boli și se echilibrează corpul din punct de vedere energetic.

4. Transmutația alchimică a materiei ce implică evoluția omului de la o stare la care predomină materia, la o stare spirituală.

forma-toroidala-a-energiei-scalare

CONȘTIENTIZAREA a ceea ce însemană Epigenetică, noua știință care se dezvoltă, având la bază experimente ale unor profesori doctori cu renume mondial, printre care și Bruce Lipton, și care legiferează controlul realizat peste influența genelor, deci nu mai suntem victimele eredității noastre. Prof. Dr Bruce Lipton afirmă că “Așa cum îți schimbi reacția față de mediul înconjurator îți schimbi destinul…Tu ești cel ce are capacitatea de a-ți schimba percepția și răspunsul. Tu ești cel care controlează genele…Prin influența convingerilor, atitudinilor, poți trece de la atitudinea bazată pe un subconștient inadecvat, la atitudinea bazată pe conștient, pentru noi percepții, pentru rescrierea subconștientului adecvat, conștient de sine, prezent. Primele rezultate constau în crearea unei stări de fericire care duce inevitabil la o stare de sănătate. Avem cca 50 de trilioane de celule, interdependente, fiecare cu proprie memorie și propriu sistem imunitar, trăind însă în comunitate, în corpul nostru ca și separat de el. De aceea este posibilă clonarea. Guvernarea lor este efectuată de mintea noastră, care trebuie sa comunice benefic energetic, în favoarea lor, cu ele, cu mediul înconjurator, în echilibru, oferind informații favorabile vieții: dieta, calmul, odihna, mișcarea, care să ofere sângelui o chimie benefică hrănirii celulelor, o chimie specifică iubirii. Astfel că teoria darwinistă bazat supraviețuirea celui ce invinge lupta, teoria de stres, trebuie contrazisă cu noua teorie a supraviețuirii în armonie (descrisă în textele civilizațiilor antice ca fiind atingerea stării ultime, a perfecțiunii), prin care rămânem în sincronicitate unii cu ceilalți, în evoluția umanității. Ridicarea gradului de conștientizare, înseamnă să nu facem parte din niciun sistem, să evoluăm din punct de vedere energetic, printr-o intenție puternică de gândire pozitivă, să intri în rezonanță prin generarea și acceptarea de unde benefice.”

 

Recomanda prietenilor pin it! share on facebook

Comentarii

ADAUGA UN COMENTARIU

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Aboneaza-te la newsletter pentru a primi retete si articole direct pe adresa ta de e-mail.

    Evenimente Recente