CASTRAVETI PICANTI RONDELE (conservati)

mai 9, 2012 | CATEGORIA Muraturi

INGREDIENTE

–          2 kg castraveti

–          2 linguri de zahar brun

–          50 ml otet

–          o aspirina

–          un ardei iute

–          un praf de piper negru, macinat

–          un praf de sare neiodata

 

PREPARARE

Se spala castravetii, se taie capetele, apoi se feliaza rondele subtiri, peste ei se adauga si ardeii iuti feliati, se aseaza intr-un castron si se adauga zaharul brun, otetul, sarea, piperul macinat si aspirina.

castraveti murati picanti

Se lasa una, doua ore, sa-si lase zeama castravetii si sa se dizolve si amestece ingredientele. Amestecul se aseaza in borcane uscate, de preferinta de 400 gr, deoarece fiind picanti, se consuma cu masura.

castraveti murati picanti borcan

 

Recomanda prietenilor pin it! share on facebook

Comentarii

ADAUGA UN COMENTARIU

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *