CARNE DE PUI CU MARAR

iulie 23, 2012 | CATEGORIA Mancaruri cu carne

mancare de marar cu carne de pui

O mancare usoara, pentru vara in toi, anotimpul verdeturilor si al legumelor.

 

INGREDIENTE:

–         2 pulpe dezosate si depielitate de pui

–         7 legaturi de marar

–         1 ceapa mare

–         2 ardei grasi

–         3 rosii mari

–         2 linguri de ulei de floarea-soarelui, presat la rece

–         sare

 

PREPARARE

Pulpele de pui se spala se taie in bucati si se pun la fiert. Se spumuiesc si se lasa sa se patrunda.

pulpe de pui dezosate si depielitate pentru mancare de marar

Intre timp se taie ceapa si ardeii grasi, se adauga peste puiul patruns si se lasa cateva clocote.

pulpe de pui cu cepa si ardei pentru mancarea de marar

Legaturile de marar se spala si se taie impreuna cu tulpinile, bucati mai lungi, cam de 2 cm, iar rosiile, spalate, se maruntesc.

marar si rosii pentru mancarea de marar

Rosiile si mararul se adauga peste pui, ceapa si ardei, se mai adauga putina apa si se lasa sa fiarba la foc mic. Cand toate ingredientele sunt fierte, se potriveste totul de sare, se intrerupe feirberea si dupa 10 minute se poate adauga uleiul pentru a evita fierberea acestuia.

mancare de marar cu pui, ceapa, ardei si rosii

Se consuma cu placere, gustul fiind desavarsit.

pui cu marar si legume

pui cu mara si legume

Recomanda prietenilor pin it! share on facebook

Comentarii

ADAUGA UN COMENTARIU

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *