CARNATI PICANTI CU SOS DE URDA

septembrie 8, 2012 | CATEGORIA Mancaruri cu carne

carnati picanti cu sos de urda, marar si vin alb

INGREDIENTE:

– 350 gr. carnati picanti, amestec de oaie cu vita

– 200 gr urda degresata

– o legatura de marar proaspat

-100 ml vin alb, demisec

– sare , dupa gust

PREPARARE:

Carnatii se portioneaza, se spala si se fierb in apa, 15 minute, la foc mic.

carnati picanti din carne de oaie si vita

In acest fel se elimina o parte din grasimile saturate si condimentarea in exces, devinind mai putin nocivi pentru organism. Intre timp, urda se amesteca cu mararul tocat marunt si cu vinul.

urda cu marar tocat si vin alb

Se obtine astfel,  un sos gustos si degresat.Carnatii se strecoara si se acopera cu sosul de urda, se potriveste totul de sare, daca este cazul. Meniul obtinut este bogat in proteine, cu minimum de grasimi saturate si este usor de pregatit in zilele de sarbatoare, cand vrem sa petrecem cat mai putin timp in bucatarie.

carnati picanti cu sos de urda, marar si vin alb

 

Recomanda prietenilor pin it! share on facebook

Comentarii

ADAUGA UN COMENTARIU

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *