BRANZA DE VACI CU IAURT SI PATRUNJEL

noiembrie 11, 2012 | CATEGORIA Aperitive

branza de vaci cu iaurt si patrunjel

Asocierea lactatelor cu patrunjelul verde imprima acestora un gust special si ajuta la digerarea proteinelor continute de acestea. Totodata aceasta asociere ne ajua sa consumam o cantitate mai mare de patrunjel, atat de necesar organismului.

INGREDIENTE:

– 250 gr branza de vaci

– 200 gr iaurt (0,1% grasime, pentru varinata dietetica)

– o legatura de patrunjel verde

 

PREPARARE:

Patrunjelul, bine spalat, se toaca marunt si se adauga branzei si iaurtului.

branza de vaci, iaurt si patrunjel

Se amesteca bine si se consuma rece.

branza de vaci cu iaurt si patrunjel

Recomanda prietenilor pin it! share on facebook

Comentarii

ADAUGA UN COMENTARIU

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *