WORKSHOP ANTIOXIDANTI – SELENIU PHARMA NORD – 11 OCTOMBRIE 2018

octombrie 12, 2018

invitatatie eveniment Pharma Nord 11 octombrie 2018

Evenimentul a fost mediatizat si prin linkul si s-a desfasurat la SENSO Cine Café, intr-un mod placut.

Senso Cine Cafe

Printre tearapeutii prezenti s-au inscris d-na Valentina Barbu, hipnoterapeut, de la cabinetul Relax-Detox, d-na Andra Ivanov specialist in vindecare reconectiva si reconectare personala, tinerele Diana Chitu si Daniela Dinica de la ABC-ul Nutritiei, d-na Minerva Vancea psihoterapeut, d-na Raluca Nicoara, technician nutritionist, d-na Annemarie Vaduva, nutritionist, de la clinica Detox Nutri Fit din Campina, d-ra Dana Treistar, practician reiki. La prima parte a avenimentului a asistat si domnul Geo Scripcariu, jurnalist si consultant in PR communication, care ne-a onorat cu prezenta sa.

2 eveniment Pharma Nord

4 eveniment Pharma Nord

3 eveniment Pharma Nord
In deschidere, dl Lucian Blaga, manager comercial la Pharma Nord Romania, ne-a urat bun venit si a destins atmofera.
Am prezentat auditoriului activitatea mea ca terapeut de medicina complementara si alternativa in cadrul nutritiei sanatoase, cu referire la site-ului meu culinar www.mancamsanatos.ro, am purtat discutii cu privire la importanta suplimentelor alimentare pentru sanatatea si vindecarea celor ce le consuma, facand apoi precizari la cei mai importanti antioxidanti, cu dezvoltarea efectelor benefice ale seleniului, acest microelement de importanta vitala pentru organism. Am demonstrat cu ajutorul analizorului de biorezonanata magnetica, Quantum, cum ne putem afla starea de sanatate printr-o testare de un minut, in mod neinvaziv, cu obtinerea de rapoarte precise, punand accentual pe raportul din care ne putem evalua oligoelementele. Acest raport ne indica si coeficientul de seleniu prezent in organismal nostru. Am detaliat necesarul consumului de seleniu organic folosindu-ma de o parte din articolele mele, pe care daca doriti le puteti citi la urmatoarele adrese: https://terapeuti.ro/afectiuni-tuburari-psihice/beneficii-suplimente-seleniu-organic-organism/ si https://terapeuti.ro/afectiuni-tuburari-psihice/surse-de-seleniu-suplimente-naturale-tratamente-naturiste/.
Am incheiat recomandand produsele de la Pharma Nord, pe baza de seleniu organic, atat pentru intretinere, cat si in special pentru pacientii cu imunitate scazuta sau boli autoimune.

5 eveniment Pharma Nord
In final atitudinea invitatilor a fost una interactiva, s-au purtat discutii pe tema ingredientelor nutraceuticelor de la Pharma Nord cu parteneri Pharma Nord, consultand toata gama produselor din pliantele prezentate, deja comercializate, si facand referiri la calitatea produselor noi, care inca se afla in experimentare si urmeaza a fi livrate.

9 eveniment Pharma Nord

Ne-am dat intalnire, cu bucurie, la evenimentele ce vor urma, la care speram sa detaliem calitatile noile produse Pharma Nord.

Recomanda prietenilor pin it! share on facebook

Comentarii

ADAUGA UN COMENTARIU

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Aboneaza-te la newsletter pentru a primi retete si articole direct pe adresa ta de e-mail.

    Evenimente Recente