TARGUL INTERNATIONAL BIO LIFE AND STYLE – TOAMNA 2018

September 29, 2018

Editia de toamna a targului pentru o viata verde desfasurata in 29-30 septembrie 2018, la Romexpo, isi desfata privitorii cu atmoasfera incantatoare a stilului de viata sanatos.

In aceste zile Pavilionul C1 reuneste profesionisti din toata lumea, care prin conferinte, seminarii, ateliere si standuri ofertante explica si garanteaza succesul mentinerii starii de sanatate daca suntem in armonie cu natura. Targul exceleaza prin prezentarea de terapii alternative si complementare medicinei alopate, produse naturisle alimentare si cosmetice, demonstratii de gatit sanatos, servicii de cazare bio, mobile bio, muzica de relaxare si terapeutica, obiecte hand made, toate acestea reunite in bucuria de a trai si transmiterea ei generatiilor viitoare.

Va las cateva imagini care sa va conduca in febra evenimentului:

AntiAgeing-Romexpo29.09.19Centrul deMACluj-29.09.18Romexpo

Cosmetice-pureRomexpo29.09.18

miere-Romexpo29.09.18

parentalRomexpo29.09.18

pasiuneverdeRomexpo29.09.18

rawRomexpo29.09.18

Am avut placerea ca terapeut de medicina compelmentara si alternative sa ma numar printre cei ce s-au rasfatat la acest targ, reusind sa efectuez cateva scanari prin biorezonanta magnetica la standul cabinetului Relax-Detox, cu care colabrez:

Mirela-romexpo

mirela3

mirela4

Valentina-Mirela-Romexpo2

valentina-romexpo

valentina 3

Acest cabinet isi desfasoara activitatea in str. din Baba Novac nr 8, si ofera servicii de scanare a mintii si a trupului prin hipnoza regresiva si biorezonanta magnetica, pentru ca apoi sa-l detoxifice prin hidrocolonoterapie cu aparatura de utima generatie, apoi dieto terapie si masaj, dupa cum ne prezinta in interviul de mai jos, d-na Valentina Barbu, hipnoterapeut:

Pe parcursul evenimentului am realizat scanari cu aparatul de biorezonanta Quantum Magnetic Analyzer, una dintre impresiile despre aceasta metoda de evaluare a starii de sanatate, fiind impartasita in articolul:

Analize (aproape) complete in doar cateva minute

Multumim organizatorilor si participantilor, cat si vizitatorilor. Multumim si pentru impresiile frumoase. Pe curand !

Recomanda prietenilor pin it! share on facebook

Comentarii

ADAUGA UN COMENTARIU

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Aboneaza-te la newsletter pentru a primi retete si articole direct pe adresa ta de e-mail.

Evenimente Recente