SCANARE BIOREZONANTA MAGNETICA LA CROSUL CLICK ! SANATATE ! – HERASTRAU

June 18, 2017

testare aparat biorezonanata magnetica cros Herastrau-2017

Crosul Click ! Sanatate ! aflat la cea de-a IX-a editie astazi, 18 iunie 2017, s-a desfasurat in parcul Herastrau. Chiar daca au fost cateva picaturi de ploaie, vremea nu i-a descurajat pe participantii de toate varstele sa se inscrie la start, incepand cu ora 8,00, la punctul de plecare si anume intrarea in parcul Herastrau pe la Beraria H.

Pentru concurentii competitiei “Crosul Popular”, startul s-a dat la ora 10,00 traseul avand 7 km, cuprinzand: un tur de lac, pe aleea inconjuratoare, trecerea pe sub podul de cale ferata, cu iesirea pe Soseaua Nordului, apoi stanga pe soseaua Bucuresti Ploiesti si reintrarea in parc pe la Fantana Miorita, catre aleea de langa lac, cu sosirea pe aleea de langa lac, inainte de Beraria H. Au participat 14 categorii in functie de varsta si de sex:

a) juniori – 3 categorii de baieti si 3 categorii de fete

b) seniori – 3 categorii de barbati si 3 categorii de femei

c) veterani (nascuti inainte de 31 12. 1957) – 1 categorie barbati si 1 categorie femei

Pentru concurentii competitiei “Crosul Familiei pentru cei mai mici alergatori”, startul s-a dat la ora 11,00 iar traseul s-a intains pe o distanta de 300 m pe aleile din Parcul Herastrau. La aceasta competitie au participat parintii (tutorii) impreuna cu copiii de pana la 10 ani.

Toata lumea s-a distrat, au fost incurajati si aplaudati participantii, castigatorii fiind desemnati in functie de cel mai bun timp obtinut, iar premiile au fost pe masura asteptarilor.

Evenimentul a fost sponsorizat de Himalaya, Futuro, Doppelhertz, Family Care, Becel, Aqua Carpatica si a avut ca parteneri Federatia Romana de Atletism, Prima TV, Primaria Municipului Bucuresti.

M-a impresionat interesul participantilor pentru nutritia sanatoasa si miscarea corecta in vederea mentinerii unui organism sanatos. Am avut placerea sa particip alaturi de nutritionisti de la Masterclass cu aparatul de biorezonanta magnetica si sa scanez o multime de doritori, carora le-am vorbit, intre timp, despre interdependenta nutritie-miscare, ca fiind esentiala pentru sanatate.

Va las cateva imagini de la acest eveniment care sa va sugereze atmosfera acestuia:

Participanti nerabdatori:

participanti cros click sanatate Herastrau-2

Veterani, gata de start:

veterani la startul lick sanatate Herastrau-2017

Becel, margarina vegetala de generatie noua:

margarina Becel de generatie noua, la crosul Click sanatate Herastrau 2017

 

 

 

 

Recomanda prietenilor pin it! share on facebook

Comentarii

ADAUGA UN COMENTARIU

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Aboneaza-te la newsletter pentru a primi retete si articole direct pe adresa ta de e-mail.

Evenimente Recente