RAW GENERATION EXPO, EDITIA A 10-A, BUCURESTI, MARTIE 2016 – INTERVIU LIGIA POP

martie 23, 2016

Editia a 10-a a ceea ce eu numesc sanatatea garantata prin reintoarcerea la natura si protejarea ei, mi-a incantat sufletul. Raw Generation Expo, m-a prins in mrejele ei, a fost o binecuvantare sa ma numar printre cei ce au ales un stil de viata sanatos si care tot mai mult lupta sa convinga in a alege Viata !

Tot mai multe firme si-au facut aparitia, axandu-se pe calitate in domeniul nutritiei interioare cat si al celei exterioare, fizice si mentale. S-au prezentat materii prime si produse la standarde inalte, aparatura moderna, materiale promotionale care sa reflecte grija fata de natura si fiintele ce salasluiesc inconjurate de aceasta, fata de educatia copiilor in protejarea mediului si in alegerea unui stil de viata sanatos.

lume Raw Generation Expo ed. a10-a

Expozitia a fost cu vanzare si s-a desfasurat pe o suprafata mai mare de 2500 mp. Iata de ce intervalul desfasurarii acestei sanatoase manifestari a fost de data aceasta de 2 zile (19-29 martie 2016) si asa va ramane si de acum incolo, cel putin, dupa cum garanteaza organizatorii.

vedere larga Raw Generation Expo, ed a 10-a

Bineinteles, ca am abordat-o din nou pe gazda atat de populara deja, d-na Ligia Pop, autor, raw chef si consilier in nutritie, dupa o prezentare de produs sa ne spuna cateva cuvinte. Iata-le

 

 

 

Recomanda prietenilor pin it! share on facebook

Comentarii

ADAUGA UN COMENTARIU

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Aboneaza-te la newsletter pentru a primi retete si articole direct pe adresa ta de e-mail.

    Evenimente Recente