MEDICINA ENERGETICA – PREVENTIE SI VINDECARE

April 27, 2017

     Antoine Francois este medic cu specialitatea medicina de urgenta, care, dupa ani buni de cercetare, studiu si experienta internationala, a devenit expert in educatie pentru sanatate si prevenirea bolilor, in stiinta de a ramane sanatos. El combina medicina de baza cu medicina energetica, medicina viitorului, despre care, vorbeste in diverse conferinte internationale.

Tony Francois -Medicina Energetica

Astfel ca pe data de 7 aprilie am asistat la una dintre aceste conferinte ale domniei sale, printre invitatii serii aflandu-se dl. Radu Dop-medic chirurg specialist in chirurgie laparoscopica, fost director al Spitalului Clinic de Urgență din București, ministru adjunct în Ministerul Sănătății (în anul 1990) și CEO al Spitalului Euroclinic, de asemenea din București), dl. Agripa  Popescu, inginer diplomat la Austrian Business Club si practicieni de medicina  complementara si alternativa din multe domenii de activitate.

In data de 4 iunie Antoine Francois va participa la Congresul UPMCA (Uniunea Practicienilor de Medicina Complementara si Alternativa), ce se va desfasura in Bucuresti, la Hotelul Golden Tulip din Piata Muncii, in perioada 3-4 iunie 2017. Detalii despre acesta editie a congresului puteti gasi la urmatoarea adresa: https://www.upmca.ro/.

Pentru a va trezi curioziatatea cu privire la expunerile d-lui Antoine Francois, pionier in domeniul medicinii viitoare, pornind de la tehnici antice de cunoastere a organismului uman, doresc sa va impartasesc cateva imagini, pentru care va invit sa accesati linkurile urmatoare:

https://www.youtube.com/watch?v=JRk-3dPh3lA

https://www.youtube.com/watch?v=mRkR1R3rg30

Recomanda prietenilor pin it! share on facebook

Comentarii

ADAUGA UN COMENTARIU

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Aboneaza-te la newsletter pentru a primi retete si articole direct pe adresa ta de e-mail.

    Evenimente Recente