CONGRESUL INTERNATIONAL UPMCA – 9 si 10 IUNIE 2018 – EDITIA A 3-A

June 20, 2018

Terapiile complementare si alternative ne uimesc cu progresul pe care-l afiseaza pe plan mondial fiind tot mai argumentate stiintific, facand astfel  puntea intre mistic si savant, intre spirit si materie. Pe parcursul celor doua zile de Congres, terapeutii, medicii, cercetatorii din domeniul nutritiei si al vietii sanatoase din tara si din strainatate, au prezentat terapii si aparatura, care certifica inca odata importanta acestei ramuri de preventie, de adoptare a unui de stil de viata sanatos.

 

 final-poza-CONGRES-UPMCA 2018

Organizatorii, cat si  cei ce au expus materialele, membrii ai Uniunii Practicienilor de Medicina Alternativa si Complementara au insuflat celor prezenti in sala, atat specialisti cat si dornici de cunoastere, multa incredere in felul de a vedea si a percepe tehnici vechi si noi, care sa  reuseasca sa redea sanatatea sau sa previna aparitia bolilor moderne.

Iata pe scurt, expunerile prezentate:

TERAPIA HOLISTICA –Victor Mate

Victor Mate, tearapeutul pentru care “boala nu exista”,  ne-a expus cum intercoreleaza  holistic fizicul, mintea si emotiile, pentru ca sanatatea sa inunde intreaga fiinta.

TERAPIA-HOLISTICA-Victor-Mate-CONGRES-UPMCA-2018

MAGNETOTERAPIA PULSATILA –Dr. Regoczi Gabor – Ungaria

Baza functionarii acestui sistem terapeutic o reprezinta producerea campului electromagnetic pulsatil in asa numitul aplicator (saltea), influentand astfel permeabilitatea celulelor si intensificand metabolismul la nivelul acestora, imbunatatind circulatia sanguina si intensificand drenajul limfatic. Aceste pulsatii cresc aprovizionarea cu oxigen a tesuturilor, mobilizand inclusiv particulele incarcate electric ale membranei celulare. Desigur, pe parcursul aplicarii acestei terapii, este importanta alimentatia sanatoasa.

MAGNETOTERAPIA PULSATILA-Dr. Regoczi Gabor-CONGRES UPMCA 2018

PROTOCOLUL DE CHELARE al Dr. Andrew Cutler si TRATAREA SLABICIUNILOR GENETICE IN RESTAURAREA SANATATII  – Daniela Man

Protocolul de chelare este un subiect de interes major intrucat astazi suntem sub influenta nefasta a mediilor poluate si intoxicate cu substante nocive, fata de care trebuie sa luam masuri pentru a ne detoxifia in timp util si este important sa cunoastem ce chelatori exista in natura, cum si sub ce forma ne sunt de folos. Tot Daniela Man ne-a vorbit despre studiile de  genetica, ce ne ajuta sa tratam slabiciunile mostenite sau dobandite, astfel incat restaurarea sanatatii sa fie intotdeauna o realitate.

PROTOCOL CHELARE-DR.ANDREW CUTLER-Daniela-Man-CONGRES-UPMCA-2018-ok

TRAT SLAB GEN IN REST SANATATII-Daniela-Man-2-ok

LAMININE –Silviu Branzoi

Laminina, proteina din oul de gaina, combate cu succes multe afectiuni considerate incurabile pana in zilele noastre, aceasta actionand ca un amplificator de celule stem si restabilind echilibrul biologic fizic si emotional.

LAMININE-Silviu Branzoi-CONGRES-UPMCA 2018

THETA HEALING – Anca Balogh

Aceasta terapie ne invata cum sa accesam starea Theta, reusind astfel sa ne reprogramam subconstientul si sa inlocuim tiparele mentale negative, cu unele noi, pozitive.

THETA HEALING-Anca Balogh-CONGRES UPMCA 2018

TERAPIA OXIDATIVA –Andreas Kalcker – Elvetia

Promotorul renumitei terapii cu bioxidul de clor (MMS), ca leac pentru multe boli incurabile, dr. Andreas Kalcker, a uimit audienta cu expunerea pe scurt a noilor sale cercetari in domeniu terapiilor de exceptie, abordandu-le cu aparatura  moderna, bazata pe undele electromegnetice, ca Biothron si Plasmathron.

 TERAPIA-OXIDATIVA-Andreas-Kalcker-CONGRES UPMCA 2018

ALIMENTATIA IN ULCERUL DIABETIC – Nela Stiubei – Italia

Medic Espert Wound Care intr-o clinica din Italia, Nela Stiubei, de origine romana, ne-a explicat importanta terapiei nutritionale in cazul piciorului diabetic neuropatic ischemic ulcerat. Alaturi de medicatia corespunzatoare, gravele tulburari ce pot insoti diagnosticarea cu diabet, se pot ameliora pana la vindecarea completa cu o alimentatia corecta.

ALIMENTATIA IN ULCERUL DIABETIC-Nela Stiubei-CONGRES-UPMCA 2018

YOGA THERAPY –Oana Stafanescu _Franta

Kinetoterapeut licentiat in Franta, instructor yoga si yoga-terapeut certificat de catre S-Vyasa Yoga University din India, Oana Stafanescu ne-a prezentat Yoga Therapy, care utilizeaza exercitiile de respiratie, meditatia si imaginile ghidate, posturile yoga, concentrandu-se holistic pe imbunatatirea starii fizice, cat si a celor mentale si psihice. Aceasta terapie poate fi imbratisata de toate varstele, incluzand modalitati si tehnici de la simple, la avansate. Oana Stefanescu este fondatorul asociatiei non-profit Serein’Art, ce promoveaza un stil de viata sanatos, bazat pe echilibrul minte-corp.

 YOGA THERAPY- Oana Stefanescu-CONGRES UPMCA 2018 

RAMISSIO si PARAZITOLOGIE -MODUL ACTUAL DE ABORDARE subiecte expuse de Daniela Hoffmannova si George Cernusca.

RAMISSIO, ne-a uimit din nou in mod placut, ca proiect, viziune, produse, cazuistica si marketing.  Modul de abordare si vindecare  a bolilor parazitologice, prin terapii alternative al Dr. Jiri Holinka, dr. in stiinte naturale, specialist in parazitologie, din Cehia, a fost de mare interes pentru publicul prezent. Dl. Cernusca, dupa o scurta expunere a manifestarilor si a diagnosticarii infestarii cu paraziti, a prezentat produsele RAMISSIO ce au dat rezultate uimitoare in vindecare acestor maladii.

RAMISSIO-Daniela Hoffmannova-George Cernusca-CONGRES-UPMCA 2018 

NE PUTEM PROGRAMA AND-UL – Mirela Tomescu

Ca absolventa a cursului Masterclass cu diplome de atestare, m-am preocupat in ultimul timp de legatura dintre trup, minte si spirit, urmarind atat vechile traditii in vindecare cat si pe cele mai moderne si stiintifice studii in domeniu. Am aflat astfel ca este foarte importanta corelarea acestei legaturi cu mediul inconjurator, intrucat de perceptia mediului depinde afectarea propriei biologii, deci afectarea propriului AND, pe care daca-l constientizam, ni-l putem programa.

 

Mirela Tomescu- NE PUTEM PROGRAMA ADN-UL- CONGRES UPMCA 2018

AESTHETIC –ROLUL ALIMENTATIEI LA SPORTIVI – Andrei Ciobanu

Diagnosticat cu ficat toxic, fara prea multe sanse de vindecare, sportivul si terapeutul Andrei Ciobanu, a reusit sub indrumarea d-nei prof.dr. Veronica Mitescu, in doua luni, sa-si revigoreze ficatul printr-o cura drastica de detoxifiere  si printr-o dieta alimentara bazata pe smoothiuri cu superalimente, pe proteine vegetale, lipide sanatoase si glucide nerafinate din fructe si cereale integrale. Acest mod de hranire si vindecare i-a readus acestui sportiv curajul si forta de a participa din nou la competitii, obtinand medalia de argint la fitness si totodata si-a implinit dorinta de a scrie o carte care sa revolutioneze conceptul de alimentatie la sportivi, carte de al carei autograf sunt mandra.

 

AESTETIC-Andrei-Ciobanu-CONGRES-UPMCA-2018

EDUCTORUL – Prof. Dr. Veronica Mitescu

Insotita de EDUCTOR, varful de gama al aparaturii cuantice, d-na prof.dr. Veronica Mitescu a expus avantajele acestuia, ca sistem computerizat capabil sa diagnosticheze si sa echilibreze organismul, numarandu-se printre ultimele metode de testare si de vindecare ale sec 21. Pe parcursul expunerii, d-nei prof. dr. i-a fost alaturi reprezentanta firmei Biofeedback 2014, firma care detine licenta oficiala de producere, testele clinice si avizele medicale pentru aparatul EDUCTOR. Asociatia Masterclass este reprezentant unic al Biofeedback 2014 in Romania, pentru training si distributie.

2EDUCTORUL prof.dr.Veronica Mitescu -CONGRES UPMCA-2018

ARIIX  – Nadejda Mitescu

Antrenor fitness si personal trainer, Nadia Mitescu, impreuna cu mine, ca terapeut MCA si technician nutritionist, ne-am gandit ca ar fi potrivit sa aducem in tara primele produse ARIIX, produse de talie mondiala, ceea ce am si facut. Iata de ce am prezentat la cea de-a treia editie a acestui Congres, avantajele consumului acestor produse.

ARIIX este o companie de network marketing care furnizeaza produse pentru sanatate, stare de bine, frumusete si scadere in greutate. Bordul stiintific ARIIX, de consilieri, este compus din cele mai apreciate personalitati din domeniu, dedicate, care lucreaza la dezvoltarea fiecarui produs Ariix si colaboreaza indeaproape. In acest moment ARIIX este o corporatie ce detine birouri in intreaga lume – Mexic, USA, Taiwan, Japonia,  Rusia, o parte din Europa, Coreea de Sud, Hong Kong.

Brandurile ARIIX sunt: Nutrifii (colectie de suplimente premium); Slenderiix (care promoveaza scaderea in greutate); Puritii (protectia impotriva poluantilor aerului si a apei/ care include o sticla de filtare a apei, de rezerva, pentru crearea de apa potabila pura peste tot); Reviive (produse de ingrijire personala); Jouve (ingrijire a pielii); Prime (combinatie sinergetica care include stima profunda pentru societatile antice cu recente viziuni sistematice); Asantae (asigura echilibrul intern)

Produsele au obtinut toate certificatele de calitate existente pana la ora actuala.

ARIIX-Nadejda-Mitescu-si-Mirela-Tomescu-CONGRES-UPMCA-2018

CAMERA HIPERBARICA- Oxihelp Industry

Terapia cu oxigen hiperbar sau oxigeno-tarapia hiperbara consta in inhalarea de catre pacient, a oxigenului pur sau a aerului imbogatit cu oxigen, la o presiune mai mare decat cea atmosferica, crescandu-i astfel nivelul oxigenului din sange, refacand tesuturile in mod surprinzator. Terapia cu oxigen hiperbaric creste nivelul de hemoglobina din sange. Totodata, sangele este supraoxigenat, motiv pentru care dizolva oxigenul in plasma. Terapia are foarte putine restrictii, care au fost explicate.

In holul hotelului in care s-a desfasurat Congresul, ne astepta o camera hiperbarica, care gazduia, cate 10 minute, pe cei ce doreau sa incerce aceata terapie cu oxigen hiperbar. Multumim organizatorilor  si gazdelor !

CAMERA HIPERBARICA-Oxyhelp Industry-CONGRES-UPMCA 2018

FASCIA TERAPIA  -Petros Liolios –Grecia

Aceasta practica terapeutica a fost fondata in anii ‘80 de catre francezul Danis Bois, kinetoterapeut, osteopat si profesor universitar, directorul Laboratorului de cercetare aplicata in psihopedagogie perceptiva (CERAP) din cadrul Universitatii Fernando Pessoa (Portugalia). Domnul Petros Liolios, stabilit in Romania din anii studentiei, in pribegiile sale din Grecia natala pana in Tibet, l-a cunoscut pe domnul Danis Bois, s-a specializat in psihotpedagogie perceptiva si practica cu talent fascia terapia. Aceasta terapie foloseste o atingere de relationare ce se dovedeste eficace in cazul traumatismelor fizice sau psihologice suferite de un individ, prin relansarea circulatiei sanguine si eliberarea fasciei. Prin stimularea manuala a fasciilor, se poate reda echilibrul si elasticitatea tesuturilor, care isi recapata astfel mobilitatea, iar persoana supusa acestei terapii isi recapata starea de bine. 

 

FASCIA TERAPIA-Petros Liolios-CONGRES UPMCA-2018

BIOCOM – Kakucs Gizella

Firma BIOCOM INTERNATIONAL SRL care reprezinta BIOCOM INTERNATIONAL EUROPE AG din Elveţia, este prezenta in Romania, in sistem MLM, din anul 2005, cu produse si servicii de calitate inalta ce promoveaza sanatatea. Gama actuala de produse include alimente si suplimente alimentare pentru pastrarea sanatatii, produse speciale pentru protejarea mediului inconjurator si economisirea energiei, produse cosmetice pentru ingrijirea naturala a frumusetii, produse pentru curatarea ecologica a caminului, instalatii pentru filtrarea apei asigurand apa de izvor in locuințe. Domnul Sandor, biolog cu experienta bogata, a facut o scurta si elocventa prezentare a produselor BIOCOM.

BIOCOM-Kacucs Gizella-CONGRES-UPMCA-2018

TERAPIA BARS – Luminta Georgescu

Aceasta tarapie actioneaza asupra punctelor principale situate la nivelul meridianelor capului, in scopul de a elibera energia negativa si de a acumula-o pe cea pozitiva, fiind benefica atat pentru pacient cat si pentru tarpeut, in urma echilibrarii energiilor punctelor de vindecare, de control, de sensibilizare,  creativitate, putere, etc…O sesiune Bars dureaza in jur de 60-90 de minute, actionand cam 5 minute asupra fiecarui punct principal ce trebuie echilibrat.

2TERAPIA BARS-Luminita Georgescu-CONGRES UPMCA 2018

SELENIUL- PHARMA NORD  -Dr. Claudia Ciocan

Indragostita de traditie, doamna dr. Claudia Ciocan, director de marketing la reprezentanta din Romania a firmei Pharma Nord,  firma de prestigiu de suplimente alimentare si remedii naturale din Danemarca, ne-a vorbit despre importanta biodisponibilitatii  unui produs natural, cu referire mai precisa la seleniu. Bazat pe cercetare stiintifica, seleniul natural si nicidecum cel de sinteza, este  preparat de firma mai sus amintita, astfel incat sa fie asimilat de organism, sa fie activ si benefic, deci sa fie biodisponibil.

2SELENIUL-PHARMA NORD-Dr.Claudia Ciocan-CONGRES-UPMCA 2018 

In pauze participantii au schimbat carti de vizita si pliante, materiale promotionale, au purtat discutii pe marginea materialelor prezentate si bineinteles au imortalizat momente pe camera video sau in aparatul foto:

2Vedere-sala-BIOCENTRUM-CONGRES UPMCA 2018

Schimb carti vizita-Mirela Tomeacu CONGRES UPMCA -2018

Nadia Mitescu-Mirela Tomescu -CONGRES-UPMCA 2018

2Cu Andreas Kalcker la CONGRSUL UPMCA 2018

Congresul UPMCA s-a incheiat cu festivitatea de premiere, desfasurata intr-o atmosfera vibranta. Va las in continuare sa parcurgeti cateva poze de la acest eveniment:

Premiere Ramissio -CONGRESUL UPMCA 2018

Premiere Nela Stiubei CONGRES UPMCA 2018

Premiere-BIOCENTRUM-CONGRES UPMCA 2018

Premiere-MAGNETOTERAPIA PULSATILA-Dr. Regoczi Gabor-CONGRES UPMCA 2018

Premiere-Daniela Man-Nadia-CONGRES UPMCA 2018

Premiu-INVINGATOR-Andrei-Ciobanu-CONGRES-UPMCA 2018

Am reusit chiar si o poza de final, o poza de grup, care nu a cuprins din pacate pe cei ce depindeau de cursele de la aeroport sau de mersul trenurilor si care ne-au salutat un pic mai repede decat ora la care am imortalizat aceasta imagine.

final-poza-CONGRES-UPMCA 2018

Cu speranta ca v-am trezit curiozitatea si pentru anul viitor, va asteptam ca spectatori sau cu propuneri,  tematici si expuneri, la urmatoarele editii ale Congresului UPMCA.

Recomanda prietenilor pin it! share on facebook

Comentarii

ADAUGA UN COMENTARIU

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Aboneaza-te la newsletter pentru a primi retete si articole direct pe adresa ta de e-mail.

Evenimente Recente