CONGRESUL DE MEDICINA INTEGRATIVA-BUCURESTI 2019

November 8, 2019

Societatea Nationala de Acupunctura Medicala si Medicina Integrativa, Institutul National pentru Medicina Complementara si Alternativa, precum si Societatea Romana de Homeopatie, au sustinut in perioada 7-9 noiembrie 2019, cea de-a VII-a editie a Congresului National, cu participare Internationala, de Medicina Integrativa.

33Congresul de Medicina Alternativa-Bucuresti 2019

Acesta a avut loc in Bucuresti, sub egida Academiei de Stiinte Medicale din Romania. In cadrul acestui congres au fost prezentate metode si tehnici ale medicinei complementare, alternative si integrative, in profilaxia si tratamentul afectiunilor functionale.
Subiectele dezbatute in cadrul acestui Congres au fost urmatoarele:
Medicina integrativa,
Acupunctura,
Homeopatie,
Suplimente nutritionale,
Remedii fitotarapice,
Ayurveda,
Medicina energetica,
Laserterapia de joasa energie,
Fundamentele biofizice ale medicine complementare si alternative,
Medicina Traditionala Extrem Orientala,
Qiguong Medical,
Tehnici de biorezonanta,
Dietele

Expozantii s-au desfasurat intr-o atmosfera calda, deschisa:

Congresul de Medicina Alternativa-Bucuresti 2019
Cele trei zile de Congres au fost foarte pline, holurile aglomerate, iar in Sala de Conferinte, pauzele, extrem de rare. S-au schimbat carti de vizita, s-au deschis cai de comunicare, publicul fiind si el numeros si interesat de totul din domeniu.

2Congresul de Medicina Alternativa-Bucuresti 2019

3Congresul de Medicina Alternativa-Bucuresti 2019

4Congresul de Medicina Alternativa-Bucuresti 2019

Congresul de Medicina Alternativa-Bucuresti 2019

6Congresul de Medicina Alternativa-Bucuresti 2019

7Congresul de Medicina Alternativa-Bucuresti 2019

8Congresul de Medicina Alternativa-Bucuresti 2019

9Congresul de Medicina Alternativa-Bucuresti 2019
Mi-a facut o deosebita placere sa intalnesc doua dintre firmele de nutraceutice cu care eu, ca technician nutritionist si tarapeut de medicina complementara si alternativa colaborez strans, ceea ce m-a determinat sa expun doua interviuri interesante.
–  Firma de nutraceutice Pharma Nord, din Danemarca cu reprezentanta in Romania, ce exceleaza prin seleniul cu biodisponibilitate ridicata si coenzima Q 10, etalon in studiul Asociatiei Internationale pentru studiul acestei coenzime, a prezentat o conferinta al carei subiect ne-a fost dezvaluit in cateva cuvinte, de catre d-na dr Claudia Ciocan, in interviul https://youtu.be/0PJMJ2QCKj0

–   Standul firmei AXXA GLOBAL- recenta in Romania (firma de suplimente alimentare de talie mondiala, din Singapore cu participarea laboratorului de inovatii botanice din SUA), a fost onorat de prezenta reprezentantilor din Singapore: Dr Jerry Chin si Lee Hsin Chong-business development manager, cat si de pezenta d-nei Conferentiar Universitar dr. Carmen Busneag, care a efectuat un studiu in Romania pe unul dintre produsele companiei si anume SOPLUS, si care a dezvaluit pe scurt subiectul conferintei din cadrul Congresului, in interviul https://youtu.be/9YucFK5Och4  cat si la adresa https://www.youtube.com/watch?v=LVkvw4pGqf8&feature=youtu.be

 

 

Recomanda prietenilor pin it! share on facebook

Comentarii

ADAUGA UN COMENTARIU

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Aboneaza-te la newsletter pentru a primi retete si articole direct pe adresa ta de e-mail.

Evenimente Recente