CONFERINTA SECRETUL LONGEVITATII- COMBINATIA UNICA DE SELENIU SI COENZIMA Q10

October 30, 2019

Evenimetul s-a desfasurat in noul sediu Pharma Nord -reprezentanta din Bucuresti. Participantii la eveniment au fost atat terapeuti de medicina alternativa si complementara, cat si pacienti constienti de consumul suplimentelor alimentare de calitate.

Invitatie 1-ConferintaPhN-29oct2019

 

 

Am deschis conferinta cu generalitati privind importanta nutrientior in alimentatie precizand ca o dieta documentata, alaturi de miscare si odihna, corect asociate, marcheaza calitatea vietii noastre. Am facut referiri la doi micronutrienti esentiali in functionarea corecta a organismului si anume la seleniu si coenzima Q10, asa numita vitamina inimii. Acesti antioxidanti puternici, ce sutin sistemul imunitar, actioneaza sinergic in organism in prezenta enzimelor, de aceea este bine sa avem meniuri cu cat mai multe cruditati. Solurile saracite, transportul si depozitarea alimentelor (in special ale fructelor si ale legumelor) in marile supermarketuri, afecteaza drastic calitatea micronutrientilor esentiali, de aceea se simte tot mai mult nevoia de suplimentare a dietei. Pharma Nord unul dintre cei mai mari producatori de suplimente alimentare si remedii naturale din lume, un puternic brand al industriei nutraceutice, cu produse documentate stiintific si premiate, a intreprins studii moderne privind sursa si biodisponibilitatea seleniului cat si a coenzimei Q10, creand sub control farmaceutic, o rata foarte mare de absorbtie a acestor microelemente.

ConferintaPhN-29oct2019-1

In partea a doua a conferintei s-au facurt referiri la produsele Bio-Seleniu+Zinc si BioActive Q10, produse de referinta in domeniul studiilor internationale, cu expunerea pe scurt a studiului Kisel-10.

invitatie-2-ConferintaPhN-29oct2019

 

Specialistii considera unul din produsele Pharma Nord ce contin Q10, produs oficial de referinta al ASQA (Asocialtiei Internationale pentru Studiul Coenzimei Q10)
A urmat scanarea cu aparatul de biorezonanta magnetica a participantilor doritori, in vederea identificarii eventualelor deficite de seleniu si de coenzima Q 10, cat si a efectelor acestor deficite asupra sistemelor din organism, acolo unde a fost cazul.

ConferintaPhN-29oct2019-5

ConferintaPhN-29oct2019-2

ConferintaPhN-29oct2019-6

ConferintaPhN-29oct2019-7
Atmosfera a fost una calda, in care participantii s-au imprietenit si si-au impartasit placutele impresii asupra evenimentului.

Recomanda prietenilor pin it! share on facebook

Comentarii

ADAUGA UN COMENTARIU

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Aboneaza-te la newsletter pentru a primi retete si articole direct pe adresa ta de e-mail.

    Evenimente Recente