CONFERINTA AXXA GLOBAL DE LA GRAND HOTEL CONTINENTAL-9.11.2019

noiembrie 9, 2019

34Conferinta AXXA GLOBAL-Grand Hotel Continental-9.11.2019

Participarea AXXA GLOBAL, companie de nutraceutice din Singapore la Congresul de Medicina Integrativa, editia a VII-a, Bucuresti 2019, a culminat cu Conferinta din data de 9.11.2019, de la Grand Hotel Continental.

Conferinta a fost deschisa de d-na Sorina Voica, una dintre reprezentantele firmei AXXA GLOBAL in Romania, care a tradus expunerile din limba engleza si care a trecut in revista sumarul zilei, apoi l-a invitat pe dl Lee Shin Chong, business development manager al companiei AXXA GLOBAL sa spuna cateva cuvinte despre oportunitatea intrarii produselor pe piata din Europa, implicit pe cea din Romania.

2Conferinta AXXA GLOBAL-Grand Hotel Continental-9.11.2019-Lee Shin Chong-BDM

A urmat prima parte a conferintei, in care d-na conferentiar universitar dr. Carmen Busneag, a expus studiul sau personal, intreprins pe un lot de pacienti din Romania, cu unul din produsele AXXA GLOBAl, mai precis cu produsul SOPLUS, in ce priveste eficacitatea acestuia in dislipidemii, un diagnostic des intalnit astazi in lume si cu repercursiuni nefaste asupra aparatului circulator, studiu ce a evidential net valoarea acetui produs in tratarea alternativa medicatiei clasice si fara reactiile adverse ale acesteia.

3Conferinta AXXA GLOBAL-Grand Hotel Continental-9.11.2019-dr. Carmen Busneag

Doamna doctor a evidentiat in imagini si comentarii, toate etapele acestui studiu, detaliindu-le documentat. La sesiunea de intrebari din sala, domnia sa a raspuns cu profesionalism.

A urmat o pauza de cafea in foaierul din vecinatatea salii de conferinta, timp in care participantii au socializat.

33Conferinta AXXA GLOBAL-Grand Hotel Continental-9.11.2019

S-a inmanat fiecarui participant cate o doza baubila de SO PLUS din partea AXXA GLOBAL, cu recomandarea ca dupa ingerarea dozei sa se foloseasca ceea ce a ramas pe peretii ambalajului ca revigorare pentru ten, un moment dragut pentru participanti.

In partea a doua a conferintei, dl dr Jerry Chin, nutritionist si naturopat, ce a experimentat produsele acestei firme de la inceputuri, a prezentat conducerea, cat si echipa de cercetatori (bordul stiintific), ale companiei de nutraceutice AXXA GLOBAL din Singapore ale carei produse sunt realizate prin laboratorul de inovatii botanice din SUA, si e evidentiat eficacitatea acestora ca hrana vegana completa, prin puterea semintelor.

4Conferinta AXXA GLOBAL-Grand Hotel Continental-9.11.2019-d Jerry Chin
A urmat descrierea pe larg, cu comentarea atenta si documentata a fiecarui slide din prezentare, privind compozitia si utilitatea pentru toate cele trei produse AXXA GLOBAL: SOPLUS, SO+BIOTIC si SO+COLLAGEN, in conformitate cu prezentarile de pe site-ul www.axaglobal.com, al companiei. Toate produsele sunt naturale, fara organisme modificate genetic, fara alergeni sau substante toxice, pline de antioxidanti, enzime si substante hranitoare de mare densitate, obtinute prin tehnologii de ultima ora si avand certificate si patente recunoscute mondial. Urmeaza,  din cuprinsul Conferintei, pasajul in care dr Jerry Chin descrie produsul SO+COLLAGEN:

Expunerea domnului doctor Jerry Chin a fost destinsa, foarte apropiata publicului, intercaland pe cuprinsul ei un exercitiu de circulatie sanguina si unul de respiratie, bazate pe tehnici din medicina veche, chineza.

20Conferinta AXXA GLOBAL-Grand Hotel Continental-9.11.2019-atmosfera

21Conferinta AXXA GLOBAL-Grand Hotel Continental-9.11.2019-decor

Dupa ultima sesiune de intrebari adresata domnului dr Jerry Chin, d-na Sorina Voica, amfitrioana acestei conferinte, a elogiat prezetarile si a multumit participantilor. S-au inmanat apoi flori si cadouri din partea partii romane.

29Conferinta AXXA GLOBAL-Grand Hotel Continental-9.11.2019-inmanare cadouri

30Conferinta AXXA GLOBAL-Grand Hotel Continental-9.11.2019-cadouri

Atmosfera a fost destinsa, intr-un decor superb, atat expunerile cat si discutiile pe baza lor fiind de mare interes.

31Conferinta AXXA GLOBAL-Grand Hotel Continental-9.11.2019-poza final

Am incheiat aceasta conferinta avand onoarea sa obtin doua interviuri atat de la dl Lee Hsin Chong, Business Develpment Manager cat si de la dr Jeryy Chin, pe care le puteti urmari,  mai jos:

 

Recomanda prietenilor pin it! share on facebook

Comentarii

ADAUGA UN COMENTARIU

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Aboneaza-te la newsletter pentru a primi retete si articole direct pe adresa ta de e-mail.

    Evenimente Recente