ACADEMIA DE FRUMUSETE VERANDA MALL 20-21 MAI 2017

mai 16, 2017

Academia de frumusete Veranda Mall- Highlight Agency

Veranda Mall, prin intermediul Highlight Agency, organizeaza in weekendul 20-21 mai evenimentul Academia de Frumusete Veranda Mall, ce cuprinde o suita de workshopuri interactive gratuite de frumusete si nutritie, unde toti participantii vor primi cadouri si vor avea ocazia sa participe la diverse concursuri cu premii surpriza. Pe parcursul celor doua zile, in intervalele orare 12,00-18,00 veti beneficia atat de atelierele gratuite, sustinute de specialisti in dieta si lifestyle, cat si de o zona destinata demonstratiilor gratuite de make-up si hairstyling.

Program workshopuri:

Sambata, 20 mai:

Cursuri de pensat personalizat – sustinute de Sephora

Worskhop de nutritie pentru un stil de viata sanatos, sustinut de Masterclass International Association.

Seminar demonstrativ de unghii tehnice – initiere in tehnica constructiei unghiilor cu gel.

Duminica, 21 mai:

Atelier de ingrijire cosmetica a tenului.

Curs intensiv de make-up, Professional New Consult.

Fitness Workshop, sustinut de Tamara Dumitrescu (Kangoo Jumps) si Nico Fitness (Freestyler Cardio Toning)

Hairstyling trends, curs sustinut de Atelierele Ilbah.

Parteneri ai evenimentului: Sephora, Melkior, Gerovital, Sensiblu, Atelierele Ilbah si Scoala de Make-Up Ramona Chirita.

Locatie

Veranda Mall – Amfiteatru

Pentru promovarea unui stil de viata sanatos, am sa detaliez cuprinsul workshopului de nutritie constienta, sustinut de Masterclass International Association, prin intermediul caruia participantii vor afla informatii de la specialisti despre modul in care se pot hrani corect, despre cum trebuie sa combine alimentele de care organismul are nevoie, cum sa se redescopere si sa traiasca o viata sanatoasa. De asemenea, vor invata cum sa creeze programe alimentare pentru mentinerea sanatatii, cum sa intocmeasca planuri alimentare pentru gestionarea greutatii, dar si programe pentru imbunatatirea performantelor sportive sau de crestere a masei musculare. Cursul va fi unul interactiv, iar scopul este acela de a-i ajuta pe cei interesati sa dobandeasca cunostinte temeinice de la profesionistii in domeniu. Workshopul de nutritie se va desfasura sambata 20 mai, intre orele 16,00-18,00, cu urmatoarea succesiune de prezentari:

Va asteptam cu drag !

 

 

 

Recomanda prietenilor pin it! share on facebook

Comentarii

ADAUGA UN COMENTARIU

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Aboneaza-te la newsletter pentru a primi retete si articole direct pe adresa ta de e-mail.

    Evenimente Recente