PASTE INTEGRALE CU SFECLA ROSIE, ASEZONATE CU SOS PICANT DE MORCOVI SI OREGANO

noiembrie 16, 2018 | CATEGORIA Retete cu plante si flori

paste integrale cu sfecla rosie, asezonate cu sos picant de morcovi si oregano

Aceste paste integrale cochete si hranitoare, sunt carbohidrati cu ardere lenta, asezonati picant, pentru un plus de savoare si de antioxidanti. Am primit in dar un pachet de fundite integrale absolut superbe si m-am gandit sa le prepar asezonandu-le sanatos.

INGREDIENTE (pentru 2 portii):

– 125 g paste din faina de grau dur, cu 3 % sfecla rosie in pulbere si 2 % pudra de curcuma (turmeric)

– 3-4 fire de oregano

pentru sos:

– 1-2 morcovi

– 1/2 radacina de hrean

– o lingurita de curcuma

– 2 ramuri de oregano verde

– sare

PREPARARE:

Se aduna si se pregatesc ingredientele pentru sos.

paste integrale cu sfecla rosie si ingrediente pentru sos

Se fierb pastele fainoase integrale, in conformitate cu instructiunile de pe pachet. Intre timp se prepara sosul din ingredientele specificate, urmarind pasii retetei. Dupa ce se clatesc si se strecoara pastele fierte, acestea se asezoneaza cu sosul picant si se garnisesc cu frunze proaspete de oregano.

paste integrale cu sfecla rosie, asezonate cu sos picant de morcovi si oregano

Recomanda prietenilor pin it! share on facebook

Comentarii

ADAUGA UN COMENTARIU

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *