PRINTEMPS TOUJOURS – DELICII SANATOASE LA RESTAURANT CEZANNE

februarie 27, 2017

 

eveniment Preintemps Toujours- retaurant Cezanne

Mancam Sanatos va recomanda o saptamana dedicata primaverii la restaurantul Cezanne. In perioada 01-07 martie sarbatoriti viata, frumusetea si tineretea.

Meniul special din aceasta perioada, conceput de chef Cezar Munteanu, contine ingrediente precum sparanghel, busuioc si broccoli, datatoare de tinerete si preparate sanatos, pentru revigorarea organismului.

Intampinati primavara alaturi de cei dragi si bucurati-va de gusturile si aromele unice, intr-o atmosfera de poveste, incarcata de arta, istorie si frumos.

Va asteapta inclusiv surprize precum degustari de vin Domeniul Bogdan si, bineinteles, martisoare.

Meniul complet si detalii despre eveniment: https://goo.gl/FUENrT

 

Evenimente Recente

Aboneaza-te la newsletter pentru a primi retete si articole direct pe adresa ta de e-mail.