Invitatie la Casa Jad

octombrie 26, 2016

         Intaia oara am pasit pe treptele CASEI JAD acum mai bine de 5 ani, la putin timp dupa ce cativa tineri, iubitori de viata, au initiat un proiect prin care sa ofere publicului solutii naturale pentru intretinerea sanatatii, descoperite cu mii de ani in urma de medicina traditionala chineza si modernizate apoi in zilele noastre. CASA JAD este un centru de prezentare, de testare si vanzare a celei mai moderne si eficiente aparaturi, certificate CE, cu pietre de jad, pietre cunoscute pentru proprietatile lor de  intarire a sistemului imunitar, de mentinere si de recuperare a calitatii vietii.

De-a lungul existentei sale, CASA JAD, acesta oaza de relaxare, a fost apreciata de nenumarati vizitatori printre care si personalitati din toate domeniile (politic, cultural, artistic, tehnic, stiintific), a fost mediatizata, iar la ora actuala, oamenii sai minunati incurajeaza comunicarea deschisa cu clientii, partenerii si colegii lor. Detalii, despre cele relatate pe scurt de mine, puteti gasi la adresa http://www.casajad.ro/.

In timpul vizitei mele la RAW GENERATIN EXPO, editia a 11-a, din aceasta toamna (3-4 septembrie 2016), m-am oprit cateva clipe la standul CASEI JAD pentru a-l admira si a-i studia pliantele, cat si pentru a revedea  oameni dragi, de la care am primit o invitatie pe care am onorat-o cu nerabdare si in urma careia am lansat prezentarea din linkul de mai jos:

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=3dLhOsOjwic&feature=youtu.be

invitatie la Casa Jad, interviu Tiberiu Tulpan

 

 

Evenimente Recente

Aboneaza-te la newsletter pentru a primi retete si articole direct pe adresa ta de e-mail.