APERITIV RAW VEGAN CU LEGUME SI FULGI DE OVAZ, PENTRU VALENTINE’S DAY

februarie 12, 2018 | CATEGORIA Aperitive

aperitiv raw vegan cu legume si fulgi de ovaz, pentru Valentine's Day

Un rasfat pentru cei ce iubesc hrana corect preparata, astfel incat sa-si alinte papilele gustative, in tandem cu o digestie usoara.

INGREDIENTE (pentru 2 persoane):

– 6 linguri rase fulgi de ovaz

– ½ sfecla mica (aprox.100 g)

– ¼ dovlecel mic (aprox. 85 g)

– o lamaie

– un praf de pudra de anason (seminte de anason rasnite)

– 5 catei de usturoi romanesc

– 5 fire de patrunjel verde

– un praf de sare

 

PREPARARE:

Se spala bine bucatile de dovlecel si de sfecla rosie (care se curata de coaja), apoi se razuie fin.

ingrediente pentru aperitiv raw vegan cu legume si fulgi de ovaz, pentru Valentine's Day

Se aduna intr-un bol, se adauga fulgii de ovaz, patrunjelul verde bine spalat si tocat, usturoiul curatat, spalat si razuit fin, apoi se asezoneaza toate cu sucul lamaiei si cu pudra de anason. Se amesteca compozitia, se potriveste de sare, se modeleaza din ea inimi, care apoi se savoreaza.

aperitiv raw vegan cu legume si fulgi de ovaz, pentru Valentine's Day

 

Recomanda prietenilor pin it! share on facebook

Comentarii

ADAUGA UN COMENTARIU

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *