SUPA CREMA DE STEVIE, CU GHIMBIR SI LUCERNA

April 22, 2015 | CATEGORIA

supa crema de stevie, cu ghimbir si lucerna

O supa racoritoare si hranitoare, un mod placut de a consuma pudra de lucerna, atat de nutritiva.

INGREDIENTE (pentru 2 portii):

–          o legatura de ceapa verde

–          un morcov mare

–          un ardei

–          o felie de telina

–          o legatura de frunze de stevie

–          ulei de masline extravirgin, presat la rece

–          pudra a 2 capsule de lucerna (se gasesc la magazinele naturiste)

–          un praf de pudra de ghimbir

–          2 fire de patrunjel verde

–          sare neiodata

 

PREPARARE:

Se spala bine si se curate ceapa verde, morcovul, ardeiul (eu am folosit conservat, cu sare), si felia de telina. Se taie grosier si se plaseaza intr-o oala, cu apa, la fiert.

ceapa verde, morcovi, ardei, telina, pentru supa stevie

Intre timp, se spala bine frunzele tinere de stevie, se toaca si se adauga la fiert, dupa ce legumele sunt patrunse.

stevie adaugata la fiert, peste legume, pentru supa

Se lasa cateva clocote, sa se inmoaie, apoi se intrerupe fierberea si se lasa sa se raceasca. Se blenduiesc apoi cu sucul in care au fiert, pana la consistenta dorita a supei, in care se adauga apoi uleiul de masline presat la rece, sarea si pudra de ghimbir.

legume si stevie blenduite, cu ulei de masline, sare si pudra de ghimbir, pentru supa crema

Dupa portionare se asezoneaza cu pudra de lucerna si patrunjelul verde.

supa crema de stevie, cu ghimbir si lucerna

Recomanda prietenilor pin it! share on facebook

Comentarii

ADAUGA UN COMENTARIU

Your email address will not be published. Required fields are marked *