SUPA CREMA DE ROSII CRUDE, CU GHEATA

July 21, 2017 | CATEGORIA Retete crud vegetariene

supa de rosii crude, cu gheata

O supa de vara, dulce-picanta, bogata in licopen, un antioxidant valoros, care incetineste imbatranirea.

INGREDIENTE (pentru 3 portii):

– 500 g rosii

– ½ morcov

– 3-4 catei de usturoi

– 4 ramurele de cimbru verde

– 3 crengute de rozmarin (pentru ornat)

– o lingurita ulei din seminte de in, presat la rece

– 100 ml apa

– sare neiodata, dupa gust

– cuburi de gheata

PREPARARE:

Se spala bine rosiile si se taie in bucati.

rosii si alte ingrediente, pentru supa cu gheata

Morcovul, cateii de usturoi si frunzele de cimbru de pe crengute, bine spalate, se maruntesc, apoi se adauga peste rosii si se blenduiesc dupa preferinta, mai fin sau mai grosier. Se adauga apoi uleiul de in si apa, se amesteca pentru omogenizare, se potriveste supa de sare si dupa portionare, se garniseste cu cate o crengura de rozmarin verde si cu cuburi de gheata.

supa de rosii crude, cu gheata

Recomanda prietenilor pin it! share on facebook

Comentarii

ADAUGA UN COMENTARIU

Your email address will not be published. Required fields are marked *