SUPA CREMA DE RADACINOASE, CU IENIBAHAR SI SALVIE VERDE

September 21, 2016 | CATEGORIA

supa crema de radacinoase, cu ienibahar si salvie verde

O supa hranitoare, cu gustul accentuat al mirodeniilor adaugate, preparata astfel incat sa-si sporeasca proprietatile de hidratare si detoxifiere.

INGREDIENTE:

– 2 morcovi

– o radacina de telina

– o radacina de patrunjel

– o radacina de pastarnac

– o felie de gulie

– o felie de sfecla rosie

– o legatura de ridichi

– o lingurita seminte de ienibahar rasnite

– o ramura cu frunze, de salvie verde

– sare de ocna, dupa gust

 

PREPARARE:

Se spala bine si se curata morcovii, radacinile de patrunjel si de pastarnac, feliile de gulie si de sfecla rosie, apoi se taie grosier.

radacinoase pregatite pentru supa crema

Se fierb in apa, cu ramura de salvie curatata de frunze, pana se patrund. Se strecoara, pastrandu-se supa lor si se lasa la racit, timp in care se spala bine  ridichiile si frunzele de salvie. Radacinoasele fierte si cu supa lor se plaseaza in blender. Se adauga apoi ridichiile crude si frunzele de salvie, maruntite, pentru un plus de hidratare si detoxifiere.

radacinoase fierte si altete crude, cu frunze de salvie, pentru supa crema

Se blenduiesc toate fin. Se potriveste supa de sare si se asezoneaza cu ienibaharul macinat.

supa crema de radacinoase, cu ienibahar si salvie verde

 

Recomanda prietenilor pin it! share on facebook

Comentarii

ADAUGA UN COMENTARIU

Your email address will not be published. Required fields are marked *