SORBET DE CORCODUSE SI COACAZE NEGRE, INDULCIT SI AROMAT NATURAL

August 1, 2017 | CATEGORIA Dulciuri

sorbet de corcoduse si coacaze negre, indulcit si aromatizat natural, 2

Cu un gust si o textura aparte, este reteta de sorbet pe care v-o ofer pentru a impresiona pe orice degustator. Bogat in antioxidanti valorosi acest sorbet este ideal pentru un dulce sanatos, care va modeleaza o silueta de vis.

INGREDIENTE (pentru 3 portii):

– 300 g corcoduse

– 100 g coacaze negre

– 3 linguri de miere de salcam, cu ghimbir (produs apicol mai fluid decat mierea simpla) sau 2 linguri de miere de albine si o lingurita de radacina de ghimbir proaspat rasa

– o lingura de apa

 

PREPARARE:

Se  spala bine atat corcodusele cat si coacazele negre, apoi se defac corcodusele de pe samburi, iar coacazale se desprind de pe ramurele.

coacaze negre, corcoduse si miere de salcam cu ghimbir, pentru sorbet

Se blenduiesc cu un blender de mana, pentru a obtine o textura care sa releve bucatele mici din cele 2 ingrediente, in felul acesta capatand si un aspect mai deosebit. Acestei compozitii i se adauga mierea de  albine cu ghimbirul si apa, apoi se amesteca bine si se plaseaza intr-un recipient care se introduce in frigider pentru minim 3 ore, amestecand din cand in cand pentru a ingheta uniform, sau savurand-o cu o structura mai putin inchegata, pe alocuri, ca in imagini.

sorbet de corcoduse si coacaze negre, indulcit si aromatizat natural

Recomanda prietenilor pin it! share on facebook

Comentarii

ADAUGA UN COMENTARIU

Your email address will not be published. Required fields are marked *