PIEPT DE PUI, CU SOS CRUD DE PATRUNJEL VERDE

February 27, 2016 | CATEGORIA Mancaruri cu carne

piept de pui, cu sos de patrunjel verde

O retete rapida, dietetica, cu ingrediente asezonate sanatos, ce confera pieptului de pui aroma si ajutor in digestie.

INGREDIENTE:

– 500 gr piept de pui

pentru sosul de patrunjel verde:

– 2 legaturi de patrunjel

– 3-4 catei de usturoi

– 3 linguri de ulei presat la rece (am folosit de floarea soarelui)

– o lingurita de pudra de ienibahar (seminte de ienibahar rasnite)

– o lingurita de seminte de coriandru

-3 linguri de suc de lamaie

– 100 ml apa plata

– sare de ocna (optional)

 

PREPARARE:

Se spala foarte bine pieptul de pui, se fierbe in apa spumuindu-se cu atentie, se adauga un praf de sare, iar cand este patruns se intrerupe fierberea si se asezoneaza cu sosul crud de patrunjel, pregatit dupa reteta.

piept de pui, cu sos de patrunjel verde

Recomanda prietenilor pin it! share on facebook

Comentarii

ADAUGA UN COMENTARIU

Your email address will not be published. Required fields are marked *