LIMONADA CU PELIN

May 30, 2014 | CATEGORIA

limonada cu pelin, lamaie,  zahar brut  si gheata

O bautura racoroasa, cu arome bogate, extrem de tonica.

INGREDIENTE (pentru o portie):

–          300 ml apa

–          1-2 felii de lamaie

–          o frunza de pelin (tripenat sectata)

–          zahar brut (cat se lipeste pe gura paharului umezit)

–          2 cuburi de gheata

 

PREPARARE:

Se fierbe apa 2 minute, apoi se infuzeaza frunza de pelin, cam 5 minute, acoperita, se strecoara si se lasa la racit. Intre timp se umezeste marginea paharului si se roteste in zahar brut,  cat se lipeste fiind suficient pentru o portie de limonada. Se toarna infuzia de pelin rece in pahar, se adauga lamaia, cuburile de gheata si pentru cei obisnuiti cu gustul amar se poate scalda putin cu o frunzulita de pelin in toata aceasta lichoare plina d sanatate.

limonada cu pelin, lamaie,  zahar brut  si gheata

 

Recomanda prietenilor pin it! share on facebook

Comentarii

ADAUGA UN COMENTARIU

Your email address will not be published. Required fields are marked *