LAPTE DE MIGDALE

April 29, 2015 | CATEGORIA

lapte de migdale crude

Un lapte vegetal, crud, plin de nutrienti, bogat in acizi grasi esentiali si un valoros ingredient pentru retete sanatoase.

INGREDIENTE:

–       100 gr migdale crude

–        750 ml apa plata

 

PREPARARE:

Se hidrateaza migdalele de seara pana dimineata (minim 8 ore), pentru a se blendui cat mi usor.

migdale crude, hidratate

Migdalele hidratate, impreuna cu apa (se poate folosi si cea in care s-au hidratat), se plaseaza in blender, se  benduiesc cca 3 minute, apoi se strecoara amestecul obtinut, folosind panza, sau tifon.

lapte scurs din migdale crude si apa plata, blenduite

 

Pulpa obtinuta se poate folosi ca ingredient in retete, iar laptele se poate consuma ca tare, sau imbogatit cu arome si indulcitori naturali.

lapte de migdale crude

Recomanda prietenilor pin it! share on facebook

Comentarii

ADAUGA UN COMENTARIU

Your email address will not be published. Required fields are marked *