FURSECURI APERITIV CU FAINA DE OVAZ, SEMINTE DE CHIA SI DOVLECEL

March 21, 2017 | CATEGORIA

fursecuri aperitiv cu faina de ovaz, seminte de chia si dovlecel, 2

Ingrediente asociate sanatos, ideale ca aperitive, in combinatie cu diverse sosuri, sau ca gustare alaturi de ceai sau cafea verde.

INGREDIENTE (pentru aproximativ 20 de bucati):

– ½ dovlecel (aprox. 150 g)

– faina de ovaz (aprox. 165 g)

– o lingura de seminte de chia

– 100 ml apa

– o lingurita de boia de ardei dulce

– ½ lingurita de piper negru macinat

– sare de Himalaya, dupa gust

 

PREPARARE:

Se hidrateaza semintele de chia o jumatate de ora, apoi se aduna intr-un bol, impreuna cu faina de ovaz, cu dovlecelul bine spalat si razuit fin, boiaua de ardei si piperul negru macinat.

faina de ovaz, seminte de chia, dovlecel, boia si piper, pentru aluat fursecuri aperitiv

Se amesteca bine toate, se potrivesc de sare, apoi, din aceasta compozitie se formeaza fursecuri, care se aseaza in tava, pe hartie de copt.

aluat formatat, pentru fursecuri aperitiv cu faina de ovaz, seminte de chia si dovlecel

Se coc in cuptorul preincalzit, cca 10 minute.

fursecuri aperitiv cu faina de ovaz, seminte de chia si dovlecel, 2

 

 

 

Recomanda prietenilor pin it! share on facebook

Comentarii

ADAUGA UN COMENTARIU

Your email address will not be published. Required fields are marked *