COTLET DE PORC CU SOS DE CEAPA

septembrie 29, 2012 | CATEGORIA Mancaruri cu carne

    cotlet de porc cu sos de ceapa 

In aceasta asociere, pe langa dulceata sosului de ceapa, cotletul mai capata si culoarea aurie, aspectul fiind pe masura gustului.

INGREDIENTE:

–         500 gr cotlet de porc

–         5 cepe mari

–         4 crengute de cimbru

–        2 foi de dafin

–        4 linguri bulion

–        o lingura ulei

–        sare si piper, dupa gust

PREPARARE:

Cotletele se aseaza aseaza pe fundul cratitei, iar pe deasupra se taie ceapa grosier.cotlet de porc cu ceapa

Se sareaza putin, se adauga apa si se lasa la fiert, la foc mic. Cand carnea este bine patrunsa si sosul scade, se adauga bulionul, cimbrul, foile de dafin si piperul, se potriveste totul de sare  si se mai lasa sa fiarba 5 minute  pentru a se intrepatrunde gusturile.

cotlet de porc cu ceapa, bulion, frunze de dafin, cimbru, sare si piper

Se intrerupe fierberea si dupa ce temperatura mai scade putin, se adauga uleiul.

cotlet de porc cu sos de ceapa

Recomanda prietenilor pin it! share on facebook

Comentarii

ADAUGA UN COMENTARIU

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *