VEZI RETETE PE CATEGORII

bomboane crude cu flori de tei

27.05.2013 | 0 comentarii

 bomboane crude cu flori de tei

      Un dulce natural, din ingrediente nutritive, cu aroma florilor de tei. Consistenta compozitiei face posibila intrepatrunderea gusturilor si consumarea florilor de tei crude, pentru absorbtia intacta a nutrientilor.

INGREDIENTE (pentru 20 bucati):

–         100 gr stafide brune

–         65 grame fulgi de nuca de cocos

–         10 bucati caju

–         o crenguta cu flori de  tei

–         150 ml infuzie din flori de tei

 

PREPARARE:

Stafidele se inmoaie in infuzia din flori de tei, cam 2 ore.

stafide inmuiate in infuzie din flori de tei

Se storc, apoi se adauga fulgii de nuca de cocos si se strivesc cu un blender de mana.

stafide si fulgi de nuca de cocos, pentru bomboane cu flori de tei

Se amesteca pana se omogenizeaza. Se ia cate o lingurita din compozitie, se introduce in centru un sfert de boaba de caju care apoi se modeleaza, dar nu cu podul palmei ci cu varfurile degetelor, pentru  a obtine o forma de para. In varful fiecarei bomboane, se introduce o floricica mica de tei.

stafide, fulgi de nuca de cocos, caju si flori de tei, pentru bomboane

In final, se tavalesc prin fulgi de nuca de cocos. Pot fi servite dimineata, la cafea ori ceai, sau ca gustare, intre mese, fiind hranitoare si delicioase.

bomboane crude cu flori de tei

bomboane crude cu flori de tei, detaliu

ADAUGA UN COMENTARIU

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Pastila de sanatate

ciupercile shiitache

Va doriti un puternic protector antiviral si antitumoral ? Consumati din cand in cand ciuperci shiitache, ciuperci salbatice parfumate, cu renume milenar ca aliment medicament in Japonia, China si Coreea, renume din ce in ce mai raspandit in toata lumea intrucat sunt...

> Citeste tot articolul