APERITIV FESTIV RAW VEGAN, CU MAIONEZA DE NUCI

noiembrie 14, 2017 | CATEGORIA Aperitive

aperitiv festiv raw vegan, cu maioneza de nuci

O reteta pentru sarbatorile iernii, pregatita modern, cu maioneza care sa protejeze sistemul cardiovascular, hranitoare si delicioasa.

INGREDIENTE (pentru aproximativ 9 portii):

– ½ varza mica

– 3 felii de telina

– 3 felii de sfecla rosie

– un morcov mic

– 2-3 cm radacina de hrean

– o legatura de patrunjel verde

– sare neiodata, dupa gust

Pentru maioneza de nuci:

– 100 g nuci romanesti, inmuiate in apa, 7 ore

– sucul unei jumatati de lamai

– 1-2 catei de usturoi

– 125 ml apa

– o lingurita faina de mustar (boabe de mustar rasnite)

– o lingurita mustar picant, cu hrean

– 3 linguri de ulei de masline extravirgin, presat la rece

PREPARARE:

Se pregateste maioneza de nuci urmand pasii retetei.

maioneza de nuci

Se spala bine varza, radacinoasele si patrunjelul verde, apoi se curata si se toaca grosier.

varza, radacinose si patrunjel, pentru aperitiv festiv cu maioneza de nuci

Se plaseaza in robotul de bucatarie si se maruntesc. Intr-un bol, ingredientelor maruntite li se adauga maioneza de nuci.

varza, radacinose si patrunjel maruntite si maioneza de nuci, pentru aperitiv festiv

Se amesteca totul, se potriveste de sare, apoi se portioneaza cu ajutorul unui inel culinar.

aperitiv festiv raw vegan, cu maioneza de nuci

 

Recomanda prietenilor pin it! share on facebook

Comentarii

ADAUGA UN COMENTARIU

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *